לגבי יאיר ז´רמון

יעלי2

New member
לגבי יאיר ז´רמון

אני ובן זוגי החלטנו להתחתן לפני כחודש. מאז חרשנו כל אולם אפשרי (אנחנו מתחתנים בחורף) ועומדים לסגור השבוע את המקום!!! (סוף סוף יהיה תאריך). את סיבוב חיפוש שימלה, אני דוחה עד שיהיה תאריך "ראסמי" כדי שזה יהיה בכייף וברוגע. לאחר שקראתי המלצות טובות על יאיר ז´רמון, אני רוצה לברר עם אלו שמכירות אם צריך לקבוע אצלו תור מראש או שאפשר לנחות אצלו. ברור שלא כדאי לבוא ביום שישי כי עמוס אבל בכללי. דבר נוסף, ראיתי שימלה בתמונה בסטודיו בת"א. במידה וארצה, הוא יהיה מוכן לעצב לי שימלה דומה/כזו? או שהוא מעצב רק דגמים שלו או שהכלה "עיצבה" בעצמה?
 

*שיר

New member
אני נחתתי עליו ב"סתם בוקר של יום

חול" והוא היה מקסים ונחמד. אז אפשר לקבוע, אבל לא חייבים!
 

יפעת22

New member
יאיר - אני חרשתי את רחוב דיזינגוף

במשך 3 ימים. יאיר היה החנות הראשונה אליה נכנסתי (ללא שום הודעה מראש) ואליו גם חזרתי אחרי כל ימי החיפושים...הוא נ ה ד ר ואני מתה עליו ועל השמלה שהוא מכין עבורי. אני כן ממליצה לקבוע מראש מתי תגיעי, כי כך את בטוחה שהוא יהיה פנוי ומוכן רק בשבילך... בכל מקרה, תהני. בשבילי סיפור השימלה הוא הנאה צרופה
 

הילית*

New member
אני נחתתי עליו...

והיו לפני 2 בנות (שאחת סגרה..) ומה שמצא חן בעיני בהתבוננות בו זו הסבלנות הרבה למרות התור שהוא הפגין. חוץ מזה, נראה לי שהוא יעצב לך מה שאת רוצה, אם לדעתו זה מתאים לך...ואם לא אז הוא יציע לך משהו אחר. ועוד משהו, הבן אדם הזה פשוט מקסים וממש כייף לעבוד איתו... בהצלחה רבה !!!!
 
למעלה