לגבי כיור מטבח

לגבי כיור מטבח

אני כיור טוב יותר ועמיד יותר בשריטות שפשופים ומכות. בלנקו או קריסטדור של אקווטופ. הבלנקו יותר מחוספס . הקריסטדור של אקווטופ חלק. מה נחשב ליותר עמיד. זה מאוד חשוב לי במטבח.

zivaf2

New member
אני ממש נעלבת...

לא דיברנו על זה לפני שבוע בערך? http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=720&messageid=159480970

אל תעלבי

פשוט יש לי כיור קריסטדור. יש בו חור קטנציק וגם שפשוף כמו איבוד ברק באיזור הזה. התקשרתי לשירות לקוחות ואמרו לי שאין אחריות על שריטות .. רציתי לשאול מה ההבדל בין. קריסטדור, קריסטלייט גרניט, או סיליגרניט

עוד שאלה.

קריסטדור יש לי ואני לא מרוצה בכלל. יש שריטות ומחורים קטנים. בלנקו זה סיליגרניט, ובאקווטופ יש גם קריסטלייט גרניט. מה ההבדל בין שני החומרים.

תרכובת שונה של חומרים

בטח ממש לא יעניין אותך המפרט הכימי של החומר=אבל זה יותר שם גנרי לחומרים זהים פשוט של חברות שונות אבל אם ממש כן..כנסי לגוגל עם המילים האלו וקבלי הסבר לגבי הרכב החומר תכלס?????? אין כיור עמיד לשריטות או שינוי צבע או ספיגה או ברק שנעלם כיור מטבח נתקל בחייו בארועים אלימים...סירים צלחות סכינים זה לא כיור חדר רחצה מעבר לכך -שיקום האדם שיהיה מוכן להשבע שהוא לא מנקה את הכיור לפחות פעם ב..עם חומרים חזקים ( שזה בעצם הכל! ) החומרים מזיקים לכיורים ולא רק חומרי הניקוי -מספיק שנשפוך בו מידי פעם כוס קולה או כוס יין או שמן או מיץ עגבניות אלו הכל חומצות אז זהו וזאת הסיבה שלי יש כיור חרס ב 700 שקל שבו אני שופכת גלונים של אקונומיקה ולא כואב לי הלב ( כולה כיור ..כאילו..)

למעלה