לגבי מדבקות החלון

lilachh

New member
לגבי מדבקות החלון ../images/Emo60.gif

שיר או כל אחת אחרת - אשמח לעזרה ראיתי את המדבקות לחלון המקסימות שעשית (בנוסף לשאר היצירות הנפלאות שלך) ואני כבר בתכנונים על יום שישי בבוקר ללכת לחפש את החומרים בחנויות היצירה ברחבי ת"א. אבל יש לי כמה שאלות שאני מניחה שכשאני אקנה את החומרים הכל יתבהר - אבל בכל זאת אני לא יכולה לחכות... קודם כל...מאיזה חומר עושים את המדבקות, האם זה מן גליונות שעליהם מציירים עם צבע מיוחד? אם כן מה שמות הצבעים ומה שמות הגליונות - יצרנים וכו´... אלו גליונות שבאים בצורה קשיחה? ואם כן באיזה צורה מרככים אותם או שהם באים גמישים מלכתחילה...בקיצור כל מידע שתוכלו לנדב יהיה נפלא...יש כבר הזמנות מהאחיין ומהמשפחה. דרך אגב ניתן להדביק גם על אריחי חרסינה או קרמיקה? יש לי רעיונות לגבי מדבקות לחדר האמבטיה שלי... מצטערת על כל מתקפת השאלות, סתם מסוקרנת... תודה ושיהיה שבוע נפלא (חייב להיות...הוא מתחיל ביום שלישי :)) לילך

ShirYaki

New member
הסבר:

החומר מגיע בצורה של טושים או מיכלי פלסטיק שיש להם פיה דקה שמתאימה לציור (אין צורך במכחול) אחד הטושים צריך להקרא קונטור כי הוא סמיך יותר ואיתו עושים את הגבולות (הקוים השחורים - שלא חייבים להיות שחורים...) את הציור מציירים על שקית לדפים - "שמרדף" (שקיות הניילון השקופות ששמיםם בקלסר) וזה מאוד נוח מכיוון שאת הציור שמים בתוך השקית וככה זה לא זז. בערך שעתיים לאחר שציירנו את הגבולות אפשר למלא את המשטחים הריקים. מומלץ להמתין 12 שעות לפני שפשוט מקלפים את הציור מהשמרדף ומדביקים אותו איפה שרוצים - חלון, מראה, פלסטיק (אני שמתי פרחים כאלה על הפלסטיק של מסך המחשב בעבודה ונרשמה התלהבות רבה). החומרים נקראים Window Pen או Sticker paint ואני ממליצה על היצרן C2. לגבי האמבטיה- זה נדבק גם שם, אבל אין לי מושג מה מים עושים לזה. בקיצור זה נורא נורא כיף לעבוד עם זה! אם יש עוד שאלות - אשמח לענות ובהצלחה!

בל בל

New member
יש לי גם שאלה בקשר למדבקות

איך זה שבמדבקות שאת עשית הקונטר יצא כל כך דק ויפה. וכשאני ראיתי את עבודותיך והחלטתי גם לנסות בקושי יצא לי קו ישר וגם אם יצא הוא יצא מאוד עבה. הכוונה היא שהקונטור יוצא בנקודות ומאוד קשה לעבוד איתו. מה אני עושה לא בסדר שיוצא לי כל כך לא יפה? עקבתי אחריי ההוראות וקניתי הכל כמו שצריך, אז מה לא בסדר. יכול להיות שקונטור שלי מקולקל?

ShirYaki

New member
גם לי בהתחלה לא יצאו משהו, אבל אחרי

אימון קל זה הסתדר. פשוט צריך ללחוץ כל הזמן במידה שווה על הבקבוק ואז זה מסתדר. גם אם הקונטור יוצא עבה או לא הכי ישר זה לא נורא כי אחר כך אפשר לעלות עליו קצת עם הצבע שאיתו ממלאים.

Rוני

New member
שיר, האם יש לך המלצה

1. באיזה עובי כדאי לעשות את המדבקות כך שלא תתפרקנה בקילוף? 2. אם רוצים לתת מדבקה כזו מתנה, מה הדרך הטובה ביותר לארוז אותה? על נייר הפלסטיק? 3. האם יש לך מושג כמה פעמים מותר לקלף ולהעביר אותה ממקום למקום? 4. איפה אפשר למצוא את הדמויות היפות שמהן עשית את המדבקות?

ShirYaki

New member
לא מדדתי את העובי, אבל הוא לא עבה

הערכה גסה 2 מילימטר. לגבי אריזה אני גם מתלבטת כי אני רוצה למכור כאלה ביריד ונראה לי הכי נוח ויהיה פשוט לקלף לתת את זה על הנילון של השמרדף (לגזור מסביב בצורה אסטטית ואולי מעל לשים עוד חתיכה כזו. ניסיתי לשים את זה על שקף שיראה יותר אלגנטי אבל היה לי יותר קשה להוציא ולא רציתי שאנשים יסתבכו ויקרע להם. לפי דעתי אפשר להעביר די הרבה פעמים ממקום למקום (יש לי אחת שהעברתי כבר איזה 4 פעמים). את הדמויות שלי מצאתי באיזה מאגר תמונות ענק שיש לחברה טוב שלי ואני אשים חלק מהם כאן מחר (מה שאמצא כי לצערי לא שמרתי באיזה קובץ מסודר).

lilachh

New member
תקלידי clipart במנוע חיפוש ../images/Emo140.gif

תקבלי המון תוצאות, צריך פשוט לשבת בסבלנות ולברור את מה שמתאים לך בהצלחה לילך

lilachh

New member
יערה - לא את לא המשוגעת היחידה

אבל יש לי גם תירוץ טוב... אני מתחילה לעבוד ב - 5:00
(ולא, זה לא כי אני חייבת , זה מבחירה - אני יכולה לבוא גם הרבה יותר מאוחר אבל אני רואה בשעה הזו רק יתרונות) שיהיה יום טוב לילך

אפשר להדביק אותן גם על פומייקה?

הדבקתי על המיטה של בני עם דבק מפיות ויצא משגע, אבל אני רוצה גם על החלון והארונות, אפשר לשעם את המדבקות האלו? במקרה לפני שבוע בערך קנחתי את הצבע מדבקות, אבל עדיין לא יצא לי לעשות בו שימוש. היום בצהריים, ובהמשך תמונות.

lilachh

New member
על החלון בוודאי כי לכך החומר נועד |

לגבי משטחים אחרים, גם אני תוהה לגבי כך ומעוניינת לנסות מיד אחרי שאקנה את החומרים, אני מניחה שכל עוד הבסיס חלק לא תהיה בעיה, לכן אני משערת שגם על פורמייקה זה יצליח אבל כמובן אין כמו לנסות, ולספר...
יום טוב לילך

lilachh

New member
שיר ../images/Emo51.gif

ינוסה כבר בסוף השבוע הקרוב. לגבי המים... זה גם מה שאני חששתי ממנו, אבל כמובן שאני אעשה ניסיון ואדווח על הממצאים... לגבי אריזת המדבקות ליריד - נראה לי שהכי הגיוני לשים את המדבקה על שקף ואת זה להכניס לשקית ניילון שקופה, השאלה היא האם המדבקה דביקה גם מצידה העליון כי אז זו בעיה לגבי אריזה בשקית ניילון. או בכלל בחומר שעוטף את כל המדבקה. שיהיה יום טוב לילך

lilachh

New member
עוד רעיון לאריזה...../images/Emo8.gif

פשוט להשאיר את זה על השמרדף ולגזור כמו שרצית ובאריזה להדביק עם דבק דו צדדי את הצד של השמרדף על בסיס מלבני של קרטון וכל זה לתוך שקית נייר, סתם כדי שזה לא יתקפל בדרך אחרי שהקונים לקחו את זה.. (כי הרי זה גמיש ובתוך השקית אם זה יונח רק ככה ויוחזק בצורה מאונכת זה הרי פשוט "יצנח" בצורה גלית לתחתית השקית..) בהצלחה לילך

יש שקיותעם סגירה רב פעמית

בהמון גדלים. אולי אפשר בכזו, עם סרט קטן. ואני גם חושבת שכדאי על שקף, לפני שמכניסים לשקית, זה ישמור שהמדבקה לא תתקמט.

למעלה