לגבי מה שאנחנו "לא יכולים"

The Flash

New member
לגבי מה שאנחנו "לא יכולים"

יש לי צליאק, והודיעו לי שאני לא אוכל לקבל בסיס סגור כי הצבא לא ירשה לעצמו לספק לי אוכל שבפוטנציאל יכול להזיק לי ואני נורא רוצה בסיס סגור...אבל ממש..יש מצב שאני יכול להלחם על זה או שאין?

Dizen

New member
תראה

מה זאת אומרת "יש מצב שאני יכול להלחם"
אתה תמיד יכול להלחם, ולהזיק זה בטח לא יכול. מצד שני, הסיכויים לכך לא גדולים. אני מכירה אישית חולת צליאק ששירתה במודיעין, התפקיד שלה כלל שעות עבודה מטורפות (לפעמים עד 3 לפנות בוקר) ובכל זאת הכריחו אותה לחזור כל יום הביתה. היא סבלה מזה המון, והיה לה הרבה יותר קל אם היא הייתה בבסיס סגור, ולא נתנו לה. למה בסיס סגור כל כך חשוב לך
העניין הוא שכשזה נוגע לצליאק, באמת יש להם סיבה לסירוב הזה

The Flash

New member
כי...

אני חייב לצאת מהבית הזה! זה משגעת אותי כל העולם ואחותו גרים אצלנו ואני רוצה את החוויה הצבאית המלאה

Dizen

New member
הבנתי...

אולי אם תתן להם את הנימוק הזה, ותוכיח להם איכשהו שאתה יכול להסתדר מבחינת אוכל (אגב, ברצינות- אתה חושב שתסתדר עם זה
) הם יתחשבו. אבל שוב- זה יהיה קשה וידרוש הרבה מאמץ. בהצלחה שיהיה
מתוסבכת...

זה בכלל לא נכון,

יש צליאק-ולא מעטים שהם בבסיס סגור.. אני באופן אישי, לא רוצה בסיס סגור {יש לי צליאק}, אבל מי שרוצה יכול להסתדר עם זה..

Dizen

New member
אני רק חוזרת על הדברים

של חולת הצליאק שאני מכירה....
בוקר טוב

The Flash

New member
אממ...לא...

לא יעזור אני לא אוהב את כל התחליפים האלה...אז לא ראיתי טעם להרשם. גם אני מראשון, ד"א :)

היי אנשים..

גם לייש צליאק ואני מיועדת למודיעין וזה קורס בבסיס סגור...אתם מכירים אנשים שהיו בבסיס סגור ואיך הם הסתדרו? כל העניין הזה מלחיץ אתכם קצת?..כי אני קצת חוששת..ועוד משהו...ניסתי להתקשר לאגף מתנדבים ולא עונים לי שם!! יש לכם אולי מספר שאני אוכל להשיג אותם? ודרך אגב תספרו לאן אתם מיועדים ומתי הגיוס שלכם... יום נעים...

למעלה