לגבי מועד הבוחן השני באנליטית

kachyy

New member
לגבי מועד הבוחן השני באנליטית

צבי מבקש שהבוחן יהיה בתחילת השבוע אז מי שרוצה שידבר איתו בנוגע ליום

Jony I

New member
זה בלתי אפשרי כמעט לעשות את זה בפורום....

לא סגרנו על יום ראשון?

אי אפשר ביום ראשון כי אני מסיימת את המבחן

ב-11 ולכם בשעה הזאת כבר יש תרגול באלקטרוניקה. וחבל לתקוע אותי סתם באוניברסיטה ביום חופש הכמעט יחיד שלי השנה... חוץ מזה, כל הדחיה הייתה בשביל לבנת וזה נותן לה בדיוק יום אחד ללמוד נושא שהיא לא נגעה בו, אז מה עשינו בזה. עדיף ביום שלישי או משהו כזה.

יהל86

New member
מבחינתי סבבה.

הייתי בטוחה שיום ראשון זה היום המועדף על אלה שלא רצו היום..

Jony I

New member
סיוון את עושה צחוק../images/Emo4.gif

זה הסיבה שאת לא רוצה שנעשה את הבוחן ביום ראשון? אנחנו מתחילים את התרגול ב10 וחצי. אפשר בקלות לעשות את הבוחן בשעה 13:00 אז תלמדי לבוחן בזמן הזה. המבחן באלקטרוניקה מתק' ביום שלישי. ויש עוד אנשים שיש להם מבחנים אחרים במהלך השבוע. זה היום הכי טוב לרוב האנשים לעשות בוחן, הרוב גם ככה באוניברסיטה, החומר עוד טרי בראש ולא צריך ללמוד יותר מידי. ככל שנדחה את זה יותר זה יצא פחות טוב. בקיצור, מפעת הקוצר בזמן אם לא תהיה התנגדות מאסיבית קחו בחשבון שהבוחן יתקיים ביום ראשון בשעה 13:00, ותדאגו להתעדכן במוצ"ש בכל מקרה של שינויים. עוד הפעם, אני מחליט בשביל כולם כי אני מניח שזאת דעת הרוב (השקט כרגיל בפורום), אם תהיה התנגדות עדיין, נשנה את המועד. קחו בחשבון שיהיה עוד מועד בכל מקרה.

Tsphinx

New member
אין לי בעיה עם יום ראשון. לפני שאתם נלחמים ..

תבדקו את הציונים ניסיתי לצלם עם הפלאפון ולעלות לפרום אבל התמונה לא טובה. חלק גדול ומאתנו יכולים להסיף נקודה אחת בלבד לציונם הסופי בעזרת הבוחן - לדוגמא אני אם זה יצא ביום טוב סבבה ואם לא אז לא משנה לי.

Jony I

New member
חיליק דיבר עם צבי והוא אמר לו שכנראה אם

הציונים יהיו מאד נמוכים אז הוא פשוט יעלה את השיקלול של הבחנים בציון הסופי, כך שאל תזלזלו בבחנים

פלודיס

New member
גם אנחנו לא יכולנו ביום חמישי ורוצים בראשון

אני הייתי במילואים ודוד גם לא יכל להגיע, וכמו שציינתם יש מבחן באלק' ביום שלישי, ולי יש עוד מבחן בתרמו' 2 ביום שישי- ז"א שאני יכול ללמוד רק ביום הזיכרון ויום העצמאות...-שורה תחתונה, לכל אחד יש את התיקים שלו (יש כאלה שאין להם שום יום חופש [סיוון...]). אז כמו שג'וני אמר, עדיף לגמור עם זה כמה שיותר מוקדם כשהחומר (מה שיש...) עוד טרי ולא צריך לחזור עליו במיוחד. בהצלחה לכולם. פלודיס

טוב, אתם צודקים, אני סתם מתפנקת

שכחתי שאני במחלקה לפיזיקה וחופש זה ממש פינוק מוגזם פה... בכל מקרה, אתם בטוחים שצבי יכול בשעה הזאת?

Jony I

New member
שלחתי לו הודעה אתמול בערב.

אני אלך היום כשאני אגיע לוודא איתו שהוא קיבל את ההודעה. בכל מקרה תהיה הודעה על הלוח איפה יהיה הבוחן

למעלה