לגבי מחירי הכרטיסים

לגבי מחירי הכרטיסים ../images/Emo130.gif

חבר'ה, אני רוצה להבהיר פה משהו : ראיתי את כל הדיון שהיה פה על מחירי הכרטיסים להופעה בבאר שבע, ובכלל. אתם חייבים להבין משהו : זה לא האומן עצמו שקובע מה יהיה מחיר הכרטיס!!! ולא משנה אם קוראים לו דניאל סלומון, אביב גפן, או אני לא יודעת מי... תחשבו על זה : אין לדניאל מה לעשות בחיים חוץ מלהחליט כמה יעלה הכרטיס להופעה בתיאטרון באר שבע ??? מדובר פה במשרד שמייצג אותו, שעושה את ההחלטות שלו- אחרי שהוא לקח בחשבון כמה גורמים שקשורים לעלות המופע (מה אתם חושבים שתיאטרון באר שבע החליט "לתרום" לדניאל את המקום???), ולכל נושא ההכנסות וההוצאות. תחשבו על זה - למה כרטיס להופעה בתיאטרון באר שבע עולה 140 ש"ח, וכרטיס להופעה בתל אביב, או באוניברסיטת בר אילן, או אפילו בירושלים, עולה בערך 60 ש"ח??? תחשבו רק על כמה דלק מוציאים עד באר שבע, וכמה מוציאים להופעה בתוך תל אביב, או לירושלים... בקיצור, קיימים כמה גורמים שמשנים לטוב או לרע את מחירי הכרטיסים. ולכן, אל תאשימו את דניאל במחיר הגבוה להופעה בבאר שבע זה נאמר על ידי מישהי שאוהבת את דניאל ממש כמוכם, רק פשוט עסקתי קצת בתחום דומה, וגם למדתי מינהל עסקים. מקווה שלא נרדמתם
איפה ביקורת על ההופעה של אתמול? הגורל מדבר. אלה

hodayoyo

New member
אף אחד לא האשים../images/Emo60.gif

אני חושבת...
בכל מקרה, אמן קשור למחירי כרטיס שלו, אמנם בדרך עקיפה אבל קשור וזה מאוד משנה אם זה דניאל או אביב למשל... אביב, מה לעשות, יכול לקחת מחיר הופעה שהוא בסביבות ה100 שקל כי הוא אמן מבוסס עם קהל מעריצים ענקי שרודף אחריו ומוכן לשלם כל מחיר (כמו שלמה ארצי, פורטיסחרוף וכדומה). דניאל, מה לעשות, כאילו "לא ברמה" של האמנים האלה (כמובן שאני לא מסכימה, אבל בשביל הרעיון), וזה יהיה תמוהה באותה מידה אם למשל גלעד שגב יופיע כשכרטיס עולה להופעה יעלה מעל 80 שקל. וזה קצת לא ברור איך בין הופעות שעולות בסביבות 70 שקל נגיד, באה פתאום הופעה שעולה כפול (נסיעות וכאלה זה באמת שולי יחסית ובדרך המקום של האירוע מזמין אמן ומשלם לו או שהרווח מהכרטיסים מתחלק או משהו).

S h A b i T

New member
גם אחרי דניאל

יש אנשים שהולכים לכל מקום.
קיצר, יש לו מילה על המחיר של הכרטיסים, וזאת עובדה. אין מה להתווכח. אם היה איכפת לו הוא היה יכול להגיד שהוא לא מופיע במחיר הזה. קחו בקלות, הוא קצת נסחף אבל אני די בטוחה שזה חד פעמי.

hodayoyo

New member
נו, ברור שהולכים אחריו../images/Emo60.gif

אבל תסכימי איתי שעדיין יש קצת הבדל?!

אנשים לא ממש האשימו אבל

רוח ההודעות פה לא ממש היתה חיובית... תראי, גם לדעתי 140 שקל להופעה זה הרבה כסף, אבל אני עדיין חושבת שנכנסים פה הרבה גורמים שהכריעו על גובה הכרטיס. ייתכן מאוד שיש לדניאל איזה מילה בנושא המחיר, אבל תחשבו על זה שגם אומנים צריכים להרוויח משהו מההופעות שלהם, לא ??? (ואל תחשבו שהרבה). העיקר שיהיו אנשים כמונו שימשיכו להיות איתו, ולהחזיר לו לפחות קצת (קצת הרבה) אהבה, כמו שהוא מפזר
עלינו. ורק לראיה, תראו את המכתב שהוא כתב - זה רק מוכיח שהוא יודע שיש קבוצה של אנשים שמאוד אוהבת אותו, ורוצה לראות אותו בהופעות, ולכן הוא דאג לענין ההנחה. עכשיו רק שיביא את ההופעה הזו לירושלים (א מ ן). מתי נכיר יותר ?? אלה

feel so low

New member
שטויות..

ניקח את דוגמאת היהודים המחיר שלהם אחיד בכל הארץ..גם ב"ש וגם ת"א.. זה לא קשור בכלל לדלק.. יש איזה סיבה להעלאת המחיר הזאת..ודלק ומקום המופע הוא לא הסיבה..

אריאל 18

New member
אלה,אלה,אלה,

משתגעים על אלה (לאה).. "על כל אלה, על כל אלה, שמור אלי הטוב.."

למעלה