לגבי מי שרצה לדעת איך יודעים איזה זוג יהיה

• פותח הנושא ny22
  • פורסם בתאריך

ny22

New member
מנהל
לגבי מי שרצה לדעת איך יודעים איזה זוג יהיה

פייבוריט.
נכון, זה קשה מאוד לדעת בתוכניות כזאת שמצולמת לפני שהיא משודרת, אבל יש אנשים בהפקה שזה בדיוק התפקיד שלהם: לנסות לשער מי יהיו הפייבוריטים של הרוב.
באח הגדול למשל, זה הרבה הרבה יותר קל. ישנם אנשים שההפקה מעסיקה אותם שכל תפקידם הוא לגלוש בכל מיני פורומים (כמו כאן בתפוז), לקרוא כל מיני תגובות באתרים וככה לנסות לדעת מי הכי אהוב ומי הכי פחות, ומן הסתם ככה הם משתדלים להדיח או להשאיר עד כמה שניתן.

תזכו שהמירוץ למיליון, כמה שהיא תוכנית יפה וטובה, גם בה יש לא מעט דברים שמן הסתם ההפקה לא מספרת לנו. למשל, אני מתאר לעצמי שברוב הנקודות שבהן יש משימות ישנם אנשי הפקה שמסתובבים שם ובודקים שהכל כשורה ושהמתמודדים אכן מבצעים את המשימות כמו שצריך.
כמובן שאנחנו לא רואים את האנשים האלה כי הצלמים מקבלים הוראות לא לצלם אותם.

כמו שמישהו, כאן אם אני זוכר נכון, שאל איך זה ייתכן שדנה ודבי הגיעו אחרי הסגולות ולא ראו שהם ענו לא נכון (או משהו כזה) ואז ג'יימס דין ענה שכנראה בהפקה עיכבו אותן במקום רחוק.
זה מאוד הגיוני, כי ככה זה עובד - המון פעמים שאתם רואים זוגות ממש צמודים אבל רק זוג אחד מגיע לשטיח, זה באמת ככל הנראה בגלל שיש שם אנשים מההפקה שעוצרים את אחד הזוגות ואומרים לו להמתין (שימו לב שכמעט אף פעם לא רואים זוג שהגיע וזוג אחר שנמצא ברקע).
אבל את זה כמובן שהצלמים לא מצלמים או שאם יוצא להם בטעות אזי זה יורד בעריכה.
ככה לפחות יש לי את הרושם.

סה"כ התוכנית עצמה מעולה ואני נהנה ומתרגש מכל פרק, אבל מצד שני אני זוכר שיש גם לא מעט עריכה וכמו שמור העירה למישהו/י בפייסבוק בהקשר של הריב עם דנה ודבי - שהלג בסיביליה היה משהו כמו יומיים, אבל ערכו את זה לעשה וחצי לכן אנחנו מן הסתם לא רואים את כל התמונה....
(מישהו שם או מישהו כתבו לה משהו על הריב וזה מה שמור ענתה לה...).

Jason2

New member
ברור שיש עריכה כדי לשמור על המתח

לדוגמה, הרבה פעמים מראים שזוגות צמודים במירוץ לנקודת הסיום כשלמעשה הזוג שהגיע לשטיח קודם כבר ישן במלון בזמן שהזוג השני מגיע.

רק שדנה ודבה כן ראו את הבאגט (אין דברים כאלה)

חדי העין שביננו שמו לב מן הסתם שרון שחר לא ביקש מהבאגטאן לחשוף את עצמו.
למעשה, איש הבאגט, נמנע במפורש מהיחשפות
הסגולות פשוט התנפלו עליו בצווחות "כפרה" "חיים שלי" "נשמה של מסי" וערטלו אותו בכח.

הפרצוף הנדהם שלו והמבט השואל שהוא הפנה לרון ולצוות שמאחוריו רק אישש שהזהות שלו לא היתה אמורה להחשף.

באופן לא מפתיע, דנה ודב גילו את זהותו מיד אחרי זה בתוך 4 שאלות מאוד סדורות ועקביות בסגנון:
אתה נפוליאון? ....עכשיו ליילה? .... יש דברים כאלה? ... טוב אז אתה כנראה באגט....

אני מניח שגם זוגות אחרים עלו על התשובה לא בדרך הרצויה ולהפקה,מה לעשות, אין הרבה מה לעשות ולכן היא מאלתרת את התנהלות הזוגות ב"כאילו".

זה מה יש (אבל אין דברים כאלה)

rax4444

New member
מחזק.

למרות שאני לא מבין את ההתנהלות הזאת.. לא היה יותר פשוט לבקש מהם לעמוד עם הפנים לכיוון השני ובמרחק שהן לא יכולות לשמוע...?

ny22

New member
מנהל
לא הבנתי את מה שכתבת לגבי הסגולות

אשמח אם תוכל להסביר לי.

מה הכוונה ב"התנפלו עליו" הוא הרי מאורי סדין...

rax4444

New member
הוא מתכוון שהוא לא תכנן לחשוף את עצמו

והם קפצו עליו

ny22

New member
מנהל
אבל איך אתם יודעים שהוא לא תכנן לחשוף?

הרי זה חלק מהרעיון, ברגע שהם פותרים את החידה הוא נחשף.
לא?

תודה רבה.

rax4444

New member
המבט המופתע שלו + עצם זה שהזוג אחריהם

הגיע לניחוש באופן מאוד הזוי.
זה היה משהו כמו: שמיים?, דאורדורנט?, בגט!

סדין זה לא קיר (בטח לא אם אתה "דרוזית")

הסדין השחור אכן כיסה את איש הבאגט אבל לאחר שהזוג גילה את החידה רון שחר היה מאשר לשחקן לחשוף את עצמו.

כשהסגולות (או ה"דרוזיות" כמו ששימי ויסמין עדיין בטוחים) גילו סוף סוף את זהותו הוא לא קיבל אישור להיחשף למרות שהם כבר עלו על השטיח
הסיבה היא כנראה בגלל שהדבות היו מאחוריהם וצפו במחזה.
הסגולות הורידו בעצמם את הסדין בהרבה התלהבות ובכך גילו ליללנית ולקולב שלה את פתרון החידה בלי להתאמץ.

גםצופה

Member
מנהל
אם זה כך...

ההפקה דפוקה...

הרי הם יכלו לקחת את דבי ודנה לאיזה קרון בצד כדי שהן לא תראה מי הדמות....

למעלה