לגבי מכשירי חשמל קטנים

rinagir

New member
לגבי מכשירי חשמל קטנים

נניח לי יש קומקום וטוסטרים לצנימים ולחיץהאם כדאי לקחת אותם איתי או לקנות שם חדש ?

סליחה שאני לא עוקבת, אבל לאן אתם עוברים?

בגדול, לקחת או לא לקחת, תלוי בכמה את קשורה לאותו מוצר, כמה מקום יש לך לקחת דברים והעלות שלהם בארץ היעד.
לגבי מכשירי חשמל, חשוב לדעת האם החשמל זהה לחשמל של ישראל.

צריך לזכור שיש המון הוצאות קטנות וגדולות כשעוברים דירה. כשעוברים מדינה זה עוד יותר. אז אם החשמל של הטוסטר והקומקום זהה לזה שלך, ויש לך מכולה ואין לך עלויות נוספות של משקל, תקחי איתך, במידה ולא, לא שווה בעיני.

בשביל לדעת עלויות בארץ היעד, אפשר להכנס לאתרים On line של אותה מדינה בשביל לבדוק.

המון בהצלחה.

rinagir

New member
זה משום מה ברח משרשור קודם

עוברים לארהב חשמל אחר יתכן וכן לוקחים מכולה ,מאחר ורק לפני שנה נכנסנו פה בארץ לבית חדש שלנו אז רוב הדברים ממש חדשים ומותגים טובים

Sinophile

New member
קשה לי לומר...

לי יש מכשירים יקרים וקרובים לליבי שכן הבאתי לקנדה כמו מקסר קנווד ומעבד מזון גדול של מג׳ימיקס. בשבילם קנינו את הטרנספורמטור הגדול.
שאר המכשירים (טוסטר, קומקום חשמלי וכד׳) לא הבאנו איתנו וקנינו פה חדש. המכשירים הללו מאוד זולים כאן.

כל כך זול פה, שרק המתאם יעלה ויתפוס

יותר מקום במטבח מהדברים הקטנים.
אנחנו לא הבאנו שום מכשיר חשמלי חוץ מלאפטופ. אני מאוד מצטערת שלא הבאתי את המיקסר קנווד המקסים והאהוב שהיה לי בארץ, עבורו בטוח הייתי קונה מתאם.... אבל אני אפיתי המון והשתמשתי בו כמה פעמים בשבוע.
אז אני מניחה שזו שאלה של מה נוח לך ומה עדיף לך.

rinagir

New member
תודה נראה לי שכך אעשה

את המגימיקס ואולי אופה לחם אקח ושאר הדברים הקטנים נראה לי אקנה שם

hag29

New member
אני גם חובבת אפיה מושבעת... עוברת עוד חודש

ושקלתי לא לקחת איתי את ה קיטשין איד שלי...כי אין לנו מכולהמה ההמלצהלהביא אותו או לא?

לי הייתה מכולה והחלטנו למכור

לדעתי זו הייתה טעות, לדעת בעלי לא. הוא אמר שאם יקרה לו משהו, יהיה יקר לתקן אותו מבחינת חלקי חילוף.
הקיצ'נדאייד החדש שלי אמור להגיע עוד כמה ימים....

למעלה