לגבי מסיבת רווקות (שאלה דו-שלבית)

לגבי מסיבת רווקות (שאלה דו-שלבית)

אני יוצא לעזרת חברותיה של אשתי לעתיד, ומפנה שאלה דו-שלבית לבנות הפורום: 1. האם ידוע לכן על מלון שמאפשר לארגן מסיבת רווקות באחד מחדריו או על סידור אחר (לא בבית)??? הרעיון הוא משהו בסגנון מסיבת פיג´מות. 2. רעיונות ומשחקי חברה שמתאימים ונוסו (בהצלחה). תודה רבה.

תמרה*

New member
רעיונות למשחקים(לא מאוד מקוריים)

1. לשאול את החתן שאלות ולהקליט בוידאו את תשובותיו, ובמסיבה להשוות עם תשובות הכלה 2. חבילה עוברת - מתנה לכלה, עטופה בעיתון, שעטוף בעיתון וכו´. על כל עיתון יש פתקועליו כתוב "העבירי את החבילה למי ש..." הפתקים מתחלקים לבנליים כגון זו שלבושה הכי יפה, ולנועזים יותר (כגון: זו שהתחילה עם בחור בצורה הבוטה ביותר, ש"עשתה את זה" במקום המוזר ביותר). על הפתק לפני המתנה יהיה כתוב העבירי את החבילה לכלה או משהו כזה (אני קיבלתי בתוך החבילה כדור מלחים ושמנים לאמבטיה. מומלץ בחום) 3. I NEVER- ממלאים כוסות באלכוהול ועושים סבב בין הבנות כל אחת אומרת בתורה I NEVER... (למשל - מעולם לא שכבתי עם בחור בפגישה הראשונהכל אחת שכן עשתה את זה צריכה לשתות המשחק מאוד משעשע, ומתגלים סודות רבים. מיותר לציין שאני הייתי שיכורה לגמרי בסוף המשחק

הילית*

New member
שמעתי על כאלו שעושים מסיבת רווקות

בצימר בצפון. כך שנמצאים בצימר כל הלילה עם כל המשחקים.... ובבוקר יוצאים לארוחת בוקר טובה

כן. ישנו קיבוץ ליד שפיים שיש בו בית

קפה שנדמה לי ששמו "טורקיז"(אולי בית יצחק..)

זה ברח תוך כדי ההודעה בכל מקרה

הוא פתח במקום צמוד לקפה מקום קטן וחמוד שנראה כמו זולה. נזרקים שם על מזרונים, סוגרים איתו תפרטי מראש של יינות ופסטות..יוצא בערך 80 ש"ח לאדם ועוד מעט אם תרצה אני מבררת פרטים יותר מדוייקים. כמה בערך בנות יש שם?

ושוב תודה לך...

~12 בנות. נשמע לי נחמד לאללה. אשמח לקבל טלפון אם את יכולה. מעניין לברר אם אפשר לסגור את המקום.

למעלה