לגבי מפגש....רוייקו

שלגיה**

New member
לגבי מפגש....רוייקו

יש מפגש מתוכנן ככל הנראה לא סופי ביום חמישי הבא. אולי נצרף אותנו למפגש? יכול להיות נחמד לא ? מה אתם אומרים חייברלך ?

רוייקו

New member
אאוצ´.. אני עובד יום חמישי הבא..

וזו מישמרת של 24 שעות. חבל לי על הזמן. בחיים לא אגיע אם אני עובד. מי אירגן את הפגישה ??

gal33

New member
אני לא אומרת, כי לא אוכל להגיע, אבל

קראתי שגם את לא יכולה. זה בטח מה זה מצחיק מלא דביבונים ביחד. מזכיר לי את ה- 18/7/00, יום למחרת שביתת הרופאים הגדולה שבאתי למרפאות החוץ של וולפסון לקבוע תור, מתחילת המסדרון עד הסוף ישבו מלא דביבונים
, פתאום נכנס שליח אחד רזה למסור מעטפה, הלך 10 מטר ופתאום קלט שכולם פה oversized, הבעת הפנים שלו התחלפה למבועתת והוא ברח משם כל עוד נפשו בו. בטח חשב שייתפסו אותו ועוד כמה שעות גם הוא יצא דביבון

שלגיה**

New member
את גדולה מהחיים ../images/Emo6.gif

לא הפסקתי לצחוק על מה שכתבת !! גם כשאני חיכיתי בתור למרפאות לקביעת תור לניתוח היו מלא "דביבונים" שאחרי ניתוח ובאו להוריד תפרים וכו´ וכל אחד/ת היה לבוש בטרנניג דהוי כזה כמו פיג´מה (מה אי אפשר למצוא מכנס עם גומי נורמלי...?) והספסלים היו מלאים...שני אנשים על כל ספסל,אני עמדתי והייתי בחרדה קצת ...חששתי שיקבעו לי תור לעוד חצי שנה מה שהתברר כלא נכון (תוך חודש שכבתי מתחת למנורות הפלורוסנט העגולות בחדר ניתוח )... בהמתנה הו שם כמה "רזים" שבאו עם הדביבונים...מבטים היו מהם מפה ועד לעזה...אולי גם הם חששו להיות דביבונים,בטח אחרי זה הם צמו 3 ימים שלא להדבק "במחלה"

שלגיה**

New member
בקשר למפגש גל

גל האם את לא יכולה להגיע למפגשים בכלל או שמא ליום שדובר עליו (חמישי),גם אני לא יכולה כי אני לומדת אבל אולי אפשר לתכנון משהו ולא לחכות לביקיני ורונצ´וק על החוף ? כי אם נחכה לביקיני אז לא נדע מה היה לפניו...(איזה דביבבונית הייתי) וגם יצמחו לי שערות על כף היד ...כי אין סיכוי שביקיני יהיה עליי (גם לא במשקל 49 ק"ג... (שאני לא שואפת אליו...) מה את אומרת...

gal33

New member
סתם צירוף מקרים,

בקודם הייתי בצפון, וגם בזה יש לי כבר התחייבויות קודמות בלתי ניתנות לדחייה, ולא אוכל להשתתף. אני דווקא מאוד רוצה להיפגש כבר (עוד מהימים בהם השתתפתי בפורום בוואלה), זה נראה לי ממש ממש כיף להכיר את כולם!! יש פה אחלה אנשים!!! בבא בתור, אשתדל מאוד מאוד להגיע (בשביל עצמי!). אני גם חושבת שאם נחכה לרונצ´וק בחוטיני על חוף הים ... למרות שעלי לפחות יקח עוד זמן רב עד שאי אפשר יהיה לזהות
, בכל זאת כדאי מאוד לארגן משהו, אני בעד. כל שבוע את לומדת? כי יום חמישי הוא באמת יום מאוד נוח לכולם, במיוחד לדרומיים והצפוניים שבאים. אני גם מתה לשאול מה את לומדת. אבל הנה, התאפקתי. לא שאלתי
גל

ronnymp

New member
גל ושלגיה ..... ../images/Emo41.gif

בעוד זמן מה , אולי כמה חודשים ..... נוכל לשבת לנו גם כן במסדרונות המרפאה של חרוזי - בהמתנה לסתם ביקורת שיגרתית נראה שם את כל הדביבונים יושבים על הספסל ואנחנו נשב על הכיסא (כולנו יחד על אותו הכיסא) לא - אנחנו לא נצחק עליהם חלילה , אנחנו באנו משם , היינו בסרט המוכר הזה רק נאחל להם לבוא בקרוב - ולהצטרף אלינו , לכיסא שלנו (יש עוד הרבה מקום עליו) אז שם במזדרונות יש המון ספסליל - רחבים במיוחד - עבור אלה שלפני ...
ויש כיסא אחד בודד - עבור כל אלה שאחרי ....
יללה - אז להתראות על הכיסא ההוא רוני

שלגיה**

New member
רוני כבר אמרתי לך שאתה מקסים?

אז עכשיו אני אומרת. במחשבות והרהורים על גל שנמצאת עכשיו בחדר ניתוח קראתי את מה שכתבת על הכסא,כל כך יפה,כל כך אמיתי ולא מציאותי. נראה לי שעל כסא אחד נוכל לשבת שלושתינו רק אם נשב אחד על השני,כדי לעשות לך ולגל את החיים קלים אני אתיישב ראשונה ואתם עליי (כך יחשבו שאתם הילדים הרזים שלי (ושעדיין אין לי).... וכולם ישאלו למה הבאתי אותם לבית חולים ולמה אתם לא בביצפר בשעה כזו. יש לי עוד זמן להסתכל על כל מי שלפני או קצת אחרי הניתוח כי אני רק 3 חודשים אחרי.... ואם יש משהו חכם שעשיתי אי פעם זה הניתוח ! טוב,קצת קשה להקליד ביד אחת (השנייה תפוסה כי אני מחזיקה אצבעות לגל) שיהיה לכולנו יום טוב ושנשמע רק בשורות טובות. שלגיה

ronnymp

New member
י שנו שם הכיסא ההוא - ../images/Emo26.gif

אז ככה הוא נראה לפני הניתוח - כלומר ככה אנחנו נראים עליו ואח"כ יש עליו מקום לכולנו אגב - זו הסיטואציה שעולה לי בראש כשמדברים על ישיבת ממשלה רוני

ronnymp

New member
נכון - היום הוא נראה לנו גדול

אבל אז ..... - תראי איזה קטן הוא היה ... וכפי שאמר הענק - מסכן ה-
(אין אייקון של כלב) תראו כמה שהוא נראה מפוחד שם
רוני

ענק עצום ומפחיד

האמת אני בספק גדול על מי הייתי מסתכל קודם בחוף הים ? ורחמים על הכלב במקרה ו......

ronnymp

New member
גל ושלגיה ..... ../images/Emo41.gif

בעוד זמן מה , אולי כמה חודשים ..... נוכל לשבת לנו גם כן במסדרונות המרפאה של חרוזי - בהמתנה לסתם ביקורת שיגרתית נראה שם את כל הדביבונים יושבים על הספסל ואנחנו נשב על הכיסא (כולנו יחד על אותו הכיסא) לא - אנחנו לא נצחק עליהם חלילה , אנחנו באנו משם , היינו בסרט המוכר הזה רק נאחל להם לבוא בקרוב - ולהצטרף אלינו , לכיסא שלנו (יש עוד הרבה מקום עליו) אז שם במזדרונות יש המון ספסליל - רחבים במיוחד - עבור אלה שלפני ...
ויש כיסא אחד בודד - עבור כל אלה שאחרי ....
יללה - אז להתראות על הכיסא ההוא רוני

למעלה