? לגבי מקור ה טינטון , טינטוס...

סטודנטX

New member
? לגבי מקור ה טינטון , טינטוס...

או שאיך שאתם קוראים לזה . ממה נגרם לכם הטינטוס ? אני מכיר מקרים של חשיפה לרעש שזה הסיבה השכיחה , אני מכיר כתוצאה מתאונה או פגיעה פגיעה באוזן הפנימית , קראתי פה על מקרה של תרופה שגרמה לזה . איזה מקרים עוד אתם יודעים שגורמים לטינטוס ?? מניסיונכם המר או ששמעתם תודה לעונים

zs1957

New member
גורמים לטיניטוס -שאלה לסטודנט X

האם הגורם לטינטון הוא גנטי? בוורטיגו יש גורם גנטי זה מה שאמרה לי רופאה מומחית מארה"ב לוורטיגו. אני מאמינה שאצלי זה היה גנטי. גם אמי סובלת מזה. אני לא יודעת בדיוק איזה גן פגוע ,מבחינה נוירולוגית עצב מס'8 פגוע, הוא אחראי על שיווי משקל וכן הכאבים באוזן ואובדן שיווי משקל שיש בוורטיגו. פגיעה בעצב מס'8 גורמת לטינטוס. אצלי העצב הפגוע גרם לכאבים בצוואר כמו צליפת שוט (נפגעי תאונת דרכים) וכאבים בכל עמוד השדרה. זהבה שחם

סטודנטX

New member
תודה זהבה הטינטוס הוא לא סימפטום

גנטי הוא בהחלט נרכש אבל סינדרום כמו מנייר הוא עם סבירות גנטית גבוהה . לגבי העצב מס' 8 שפגוע אצלך יש גורם שהביא לפגיעה הזאת ? והגילוי של פגיעה בעצב הזה זה באמצעות MRI נכון ? ואם אני מבין נכון פגיעה בעצב הזה פחות קשור לטינטוס אלא יותר לורטיגו?

zs1957

New member
תגובה לטודנט X טיניטוס לא סימפטום.

עשיתי בדיקת M.R.I והיא תקינה לחלוטין. כל הבדיקות שלי תקינות. לאור הבדיקות הרבות שעשיתי שהפגיעה בעצב מס'8 היא גנטית. קבלתי את חוות דעת המוחים. מההסבר הרפואי שקבלתי מאותם רופאים טענו שהפגיעה בעצב מס'8 גורמת לטיניטוס. זה נכון. לחולי טיניטוס יש גם סחרחורת. פגיעה בעצב מס'8 קשורה לוורטיגו וגם לטינטוס , בנושא הסחרחורת. אין מדובר בנושא הרעש והצילצולים. זהבה שחם

סטודנטX

New member
לא כל כך ברור לגבי ודאות

הפגיעה בעצב מס' 8 אבל אני מבין שזה המסקנה של הרופאים . לגבי העניין התורשתי אני לא מאמין שנולדים עם טינטוס למעט פגיעה חמורה בלידה באוזן הפנימית אן איזה מום , הטינטנוס שלך הגיע פתאום ממשהו , השאלה מה גרם לו להופיע , לא הגיוני שירשת אותו מגיל 0 הטינטנוס הוא נרכש ע"י גורם מסוים או כסימפטמום נוסף למחלה כמו מנייר וכו..

zs1957

New member
טיניטוס לא תורשתי זה בא כתוצאה

מגורם סביבתי.וורטיגו ומנייר הם גנטיים.אני סבלתי מוורטיגו ולא מטיניטוס. זהבה שחם

zs1957

New member
פגיעה בעצב מס' 8 קשורה לוורטיגו

ולטיניטוס הוא יושב באוזן התיכונה באיזור שיווי המשקל. בוורטיגו הסחרחורת מלווה באובדן שיווי משקל. בטיניטוס יש רק סחרחורת לא סיבובית כמו בקרוסלה.פגיעה בעצב 8 הפוגעת בצוואר ובעצוד שידרה שייכת לוורטיגו וזה שפוגע וגורם לרעש באוזן שייך לטיניטוס. זהבה שחם

nobodyperfect

New member
קישור מצוין על סחרחורת טיניטוס ועוד

http://www.vertigo-dizziness.com/english/introduction.html עוד לא קראתי הכל אבל נראה שיש מה ללמוד פה

hbdr

New member
טינטון

אצלי התחיל הטינטון מיד לאחר שפעת בעוד אני לוקחת אנטיביוטיקה. רופא ניסה לטפל בכך בעזרת אנטיהיסטמינים.כלום לא עזר. מאז שלוש שנים לא הצלחתי היפטר מהטינטון. למדתי לחיות על ידו.

סטודנטX

New member
היי HBDR

נראה לך שהטינטון שלך בא בעקבות השפעת או סוג מסוים של אנטיביוטיקה שטופלת בה ? את זוכרת את השמות של האנטיהיטמינים שטופלת בהם ? ולגבי העובדה שלמדת לחיות איתו כל הכבוד אם תוכלי לספר אם יש משהו מיוחד שאת עושה על מנת להתמודד עם זה טוב יותר ?

zs1957

New member
איך חיים עם טינטון

תספרי לחברים איך את חיה עם טיניטוס?

hbdr

New member
היי סטודנט

במשך שלוש השנים שאני סובלת מהטינטון חיפשתי את הגורמים לו, שאלתי אינספור שאלות את עצמי ואת הרופאים,שכמובן אמרו לי שאין מה לעשות. אני מתעלמת כמה שאפשר מהטינטון, נעזרתי בביופידבק בבית חולים שיבא שמתמחים גם בטינטון. הרבה עבודה עצמית. הרבה מוסיקה למסך את הרעש. הבעיה ירידת שמיעה באותה אוזן.

אור43

New member
שלום hbdr

את משתמשת במוסיקה למסך על הטינטון תיזהרי שהמוסיקה לא תחמיר לך את הטינטון? יש לך רגישות לרעש? כמו כאבי אוזניים אור

hbdr

New member
היי אור

אני שומעת מוסיקה ברקע.אני שקועה בהאזנה וכך מצליחה להתעלם מהטנטון. אין לי כאבי אוזניים.

zs1957

New member
היי אור

השיטה שלך נהדרת להעלמת הטינטון. אני שמחה ומודה לך על ההמלצה הטובה לחולי טיניטוס ומחלת מנייר. יום טוב זהבה שחם

אבי 8

New member
הגורמים לטיניטוס

יש מאות סיבות הגורמות לטיניטוס. בכל פעם אני מופתע מחדש. שמעתי כל גורמים כמו שחיה בבריכה,חרדה רגעית,תרופות, שריקה במשרוקית,חבלות ראש, צעקה חד פעמית ועוד ועוד. אבל, ברוב המקרים הסיבה השכיחה לטיניטוס ( והקשה לריפוי), היא ירידה בשמיעה עקב חשיפה לרעש.

maayankr

New member
שלום

וואי.. במקרה נכנסתי לפה ו יש לי טינטון כתוצאה מפיגוע יש לי צפצופים באזניים ועם זאת יש רגעים שאני לא שומעת שהם ממש קצרים. יש מה לעשות עם זה בכלל? עד כמה זה חמור?

אבי 8

New member
במקרה שלך יש מה לעשות

להפסיק ללכת לפאבים רועשים בתדירות שאת הולכת! כנראה שהטיניטוס שלך נגרם כתוצאה מנזק לשמיעה בגלל הפיצוץ, ולכן כל חשיפה לרעש תחמיר את המצב.

למעלה