לגבי מרכז הערכה בהוט וקבלת תשובה

לגבי מרכז הערכה בהוט וקבלת תשובה

שלום לכולם , ביום חמישי הייתי בהוט לקראת מרכז הערכה למשרת תמיכה טכנית . עברתי את כל השלבים . ובסוף גם עשיתי ראיון אישי .. ואמרו לי שתשובה תקבל בתחילת השבוע הבא והייתי מצפה שיתקשרו אליי היום אבל לא התקשרו . והסתכלתי באתר שלהם ורשום שתוך 48 שעות בד״כ נותנים תשובה... מה לדעתכם יש מצב שלא התקבלתי

הודיעו לי אתמול בצהריים שלא התקבלתי

פשוט חוצפנים ומגעילים , רכזת הגיוס התקשרה אליי ביום ראשון ב 16:30 והודיעה לי שלא התקבלתי ושאלתי אותה מה הסיבה למרות שעברתי את כל כל התהליכים אז היא אמרה שמצאנו מועמד יותר מתאים ממך , פשוט בשיא החוצפה חבל שנסעתי ליום ההכרת המחורבן שלהם . 5 שעות וגשם ובלאגן . בכל מקרה הכל לטובה ואני כבר הגשתי מועמדות למקום אחר ולא מבלבלים תשכל ביום חרטה של 5 שעות כמו הוט ..

הוט זה מקור כל הרשע בעולם, זה ידוע, אבל במקרה

הזה אני לא חושבת שהם היו "חוצפנים ומגעילים". לא קיבלו אותך! מה חוצפה בזה? זכותם.. בשביל זה הם עושים מיונים.

קורה שאנשים לא נמצאים מתאימים למשרה. לא עשו בהוט שום דבר לא מקובל, אפילו הודיעו מהר יחסית על אי הקבלה - בהרבה מקומות לא טורחים בכלל להודיע למי שלא להתקבל.

כן חוצפנים

לפחות היו אומרים במקום , כי זה היה נהוג אצלם עוד לפני שנתיים אפילו את הראיון האישי לא היו עושים , ומי שהיה עובר את 3 השלבים של מרכז ההערכה היה מתקבל ישר וחותם על החוזה . ורבאק יום מיונים של 5 שעות בשביל נציג שירות ותמיכה . מזה פנטגון .

lilo4

New member
בד"כ לא אומרים במקום

יש מקרים שברור מאוד שאדם כזה או אחר לא מתאים, ויש מקרים שיש דילמות והמעסיק רוצה לחשוב על הדברים או לברר עוד מידע [למשל להתקשר לבקש המלצה ממקום עבודה קודם וכאלה].

אני לא חושבת שזו חוצפה לא להודיע במקום, זכותו של המעסיק לקחת את הזמן ולחשוב על זה, ולהודיע בהמשך. ברוב המקומות לא מודיעים במקום [ברוב המקומות לא מודיעים בכלל, אבל לא משנה....]

כנס הייתי שם גם

היי הייתי במרכז הערכה שם אמנם לתפקיד אחר עברתי גם את כל השלבים ובכלל לא חזרו אז לפחות יפה שחזרו עם תשובה מאשר להתעלם מה שרוב החברות עושות

אוגלה

New member
אני לא יודעת על מה אתה מדבר

לי בהוט לפני 7 שנים אמרו שהתקבלתי אחרי שבוע. אמרתי להם תודה רבה, אבל אני כבר עובדת במקום אחר

למעלה