לגבי משאבת אינסולין

mikam8

New member
לגבי משאבת אינסולין

שלום לכולם, אני בת 23 וחולת סכרת נעורים כבר 12 שנה. אני כרגע לוקחת זריקות אינסולין וחושבת לעבור למשאבה.
בעיקרון אני מאוד רוצה את המשאבה האלחוטית אימוניפוד, אבל הבעיה היא שלא לא בסל הבריאות עדיין... יש למישהו המלצות לגבי משאבה אחרת?
בעיקרון מה שמטריד אותי במשאבה עם חוט זה החוט מבחינת הלבוש- בעיקר שמלות ובגדים שאין כיסים שבהם ניתן לשים את המשאבה.
תודה לעונים!!

d e m o sthenes

New member
שלום שלום.

הבנתי שבארצות הברית יצא האומני פוד החדש וכנראה אמור גם להגיע לישראל. הייתי מציע לך לברר בחברה המשווקת (גפן, נראה לי) איפה זה עומד.
שכן לאחר שתקחי משאבה זו או אחרת תהיי מחוייבת לחמש או שש שנים לאותה משאבה בלי אפשרות השתדרגות/החלפה.
אז לעשות חושבים טוב טוב ולברר לפני שמתחייבים לחברה כזו או אחרת.

באיזו קופת חולים את?

בכל קופה אופציות שונות, בכללית למשל האופציות הן אנימס ומינימד, לכל אחת ייתרונות וחסרונות אבל אני בחרתי באנימס (בעיקר בגלל המסך המותאם לכבדי ראיה שמקל עלי מאוד). יש כמה השוואות ברשת, את יכולה לחפש ולקרוא ולראות מה מתאים לך אבל אם את לא בכללית אז תבדקי קודם כל מה המשאבות המסובסדות בקופה שלך...
האומניפוד האלחוטית של גפן אגב- מסובסדת בלאומית (נאמר לי על ידי הנציגה של גפן מדיקל, גם אני מאוד רציתי אותה).
בענין הצינורית ושמלות- אכן פחות נוח. אני לובשת שמלות כמעט כל הזמן.... השיטה שלי היא ללבוש תחתיהן מכנסונים ולשים את המשאבה עליהם עם הקליפס... לא רואים אותה כי אני נוהגת ללבוש שמלות רחבות יחסית ולא שמלות צמודות... עם צמודות זה לא יעבוד, היא תבלוט. מה שכן גם בשיטה שלי זה די מבאס כי על כל בולוס עדין צריך לרוץ לשירותים כמו עם הזריקות (הרי לא תשלפי אותה מתחת לשמלה בציבור) וכל אפקט הנוחות של המשאבה שאפשר לשלוף בכל עת ובכל מקום נאבד...

mikam8

New member
תודה על התשובה

היא מאוד מפורטת.. אני בכללית.. הבנתי שלמינימד יש שלט שמתחבר למשאבה בבלוטות לא? ואז לא צריך להוציא את המשאבה בשביל לתפעל אותה...? בכל מקרה אני אחשוב על הכל.... הבנתי גם שאפשר להזמין נציגים ולבקש להתנסות עם המשאבה נכון? בדכ לכמה זמן נותנים להתנסות?
תודה רבה!!

אם יש להם דבר כזה אז זה נשמע נהדר!

ומאוד מועיל לענייננו...
כן, את אמורה להזמין את הנציגים והם יערכו לך הדגמה מלאה של המשאבה, כך תוכלי לבחון את שתיהן מקרוב ולהחליט מי הכי מתאימה לך... אחרי שתבחרי משאבה ספציפית ותקבלי את האישורים (פרוצדורה של כמה ימים. הרופא שלך צריך למלא את המסמכים, צריכים לאשר לך במחוז וכו) הנציג יגיע אליך שוב על מנת לחבר אותך....
אם אני לא טועה יש תקופת התנסות של חודש אבל אני לא סגורה על זה, הנציגים יגידו לך

עוד כמה אפשרויות לבגדים ללא כיסים ומשאבה

אלא אם כן את הולכת בבגדים מאוד מאוד הדוקים, הצינורית אינה מהווה בעיה היא היכן דוחפים את המשאבה עצמה. באופן עקרוני לכל המשאבות קימיים נרתיקים או תפסים שונים ומשונים שניתן לקשור לרגל, לבטן או ליד לפי מה שנוח לך. ניתן להצמיד לתחתון, ויש גם נרתיק שמאפשר תליה על החזייה. מעבר לזאת גם אם אין לך מרחב גדול שם, אפשר לדחוף את המשאבה גם בחזיה רגילה
.

לא מזמן נתקלתי במתכון ברשת

ז+ה לא נראה מסובך מדי ואני מתה לנסות.... מענין אם הטעם זהה. וכן ברור שזה לא בריא אבל סוכריות גומי היו מאז ומתמיד חולשתי הגדולה
++++++
גם אני הייתי שמחה למצוא כאלה, בינתיים לא נראה לי שממתק קטן פעם ב.... הוא כזה אישיו בריאותי, אז פעם בכמה חודשים אני מרשה לעצמי אחד.

shugale

New member
משאבת מינימד

הי לך,
ברוכה הבאה לעולם המשאבות!
אני משתמשת במינימד כבר שני סבבים, כ-14 שנה. בימים הקרובים אמורה לקבל אישור סופי למשאבה החדשה (יחסית) שלהם, וויאו. היא טובה בשימוש עם סנסור של מינימד ויש בה כל מיני טכנולוגיות חדישות ופתרונות לאיזון (מקווה שאכן כך).
האם יש לך תשובה מגפן לגבי האומניפוד? מעניין אותי לדעת אם יש צפי לזמן הקרוב.
עניין הסתרת המשאבה חשוב גם בעיני ולפעמים אני שמה אותה בחזיה, או בתוך כיס, לאחר שעשיתי חור בכיס. במצב של שמלה זה לא כל כך נח. בעבר השתשמתי בשלט, לא ידוע לי אם יש שלט גם במשאבה החדשה של מינימד. אם יש לך השוואה כתובה של המשאבות, אשמח לראות.
שיהיה איזון קל!

למעלה