שלום לך,האם מי שמקבל קצבה נכות כללית ומועסק בשוק החופשי חצי משרה בשכר מנימום .
וצפוי לקבל משכורת 13 , האם גם הקצבה תתקזז וגם מס הכנסה יקחו לי מהסכום הכולל ? כי הוא יהיה גבוהה יותר מהתקרה שביטוח לאומי מאפשרים - והוא יהיה כבר סכום שמס הכנסה גובים לי מדרגות מס?
תודה.
ביטוח לאומי מחלק את משכורת 13 ב-12 חודשים ומוסיף לכל חודש את החלק היחסי.שלום , הבנתי , אך אם מדובר במשכורת 13 - חד פעמי בשנה.
זה לא בדיוק המשכורת החודשית הקבועה .. האם ביטוח לאומי יודע להבחין בין הכנסה קבוע לבין חד פעמי?
תודה לגבי ההפנייה לפורום ראיית חשבון
הבנתי תודה לגבי מס הכנסה פורום ראיית חשבון לא פעיל :
אין לך את הידע לענות לי על השאלה?לגבי מס הכנסה
שלום , האם מי שיש לו דרגת אי כושר 100 אחוז ומועסק בשוק החופשי במשרה חלקית . ואמור לקבל משכורת 13- ממקום התעסוקה . יחד גבוהה הקצבה והשכר באותו חודש + משכורת 13 ביחד מגיעם לסכום שלפי מדרגת המס לוקחים 10 אחוז. אך בפועל זה חד פעמי - עדיין זו רק תוספת לשכר פעם בשנה. האם יהיה מס על הסכום ? סביבות...www.tapuz.co.il
תוכל לנסות בפורום מיסים והחזרי מס באתר תפוז.הבנתי תודה לגבי מס הכנסה פורום ראיית חשבון לא פעיל :
אין לך את הידע לענות לי על השאלה?לגבי מס הכנסה
שלום , האם מי שיש לו דרגת אי כושר 100 אחוז ומועסק בשוק החופשי במשרה חלקית . ואמור לקבל משכורת 13- ממקום התעסוקה . יחד גבוהה הקצבה והשכר באותו חודש + משכורת 13 ביחד מגיעם לסכום שלפי מדרגת המס לוקחים 10 אחוז. אך בפועל זה חד פעמי - עדיין זו רק תוספת לשכר פעם בשנה. האם יהיה מס על הסכום ? סביבות...www.tapuz.co.il
ראיתי שפורום דיני מיסים והחזרי מס פעילתוכל לנסות בפורום מיסים והחזרי מס באתר תפוז.
בברכה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.