לגבי משפחת אומנה....

lilach2004

New member
לגבי משפחת אומנה....

מישהו יכול להסביר בדיוק במה מדובר ובמה זה כרוך? כי אני מאמינה שאני יכולה לעזור בזה. בתודה, לילך

lilach2004

New member
היי...

אני מאזור אשדוד, יש לנו דירה ממש קטנה עם גינה ככה ש.... או כלב קטן בכיף או כלב גדול שיהיה רוב הזמן בחוץ. (במידה וזה מתאים לו ולא אכזרי מדי)

Noaal

New member
../images/Emo105.gif

שנציגי העמותות יראו ו"ינצלו".

ajr123

New member
אולי תוכלי לעזור לי

הכלבה שלי בת 7 ואני חייבת לחפש עבורה בית אחר, אני גרה בבית שיש בו שטיחים והיא אלרגית לשטחים לכן היא מתגרדת כל היום ופוצעת את עצמה. אני אשמח להביא אותה אליכם הביתה עד שאני ימצא לה בית אחר. תודה מראש רוני

אני לא ככ מבינה

אם יש שטיחי שגורמים את זה, מה הבעיה להגביל אותה למקומות בבית שאין שטיחים? תות

goolo123

New member
מה יותר חשוב, שטיחים או הכלבה?

מה הבעייה לסלק את השטיחים?קשה למצוא בית לכלבה בת 7 !למה את לא דואגת לה כמו שהיית דואגת לילדייך, במידה והיו אלרגיים? בסה"כ מדובר בשטיחים!!!ומצד שני מדובר ביצור חי שתלוי בך!!!

../images/Emo12.gif על זה עוד לא שמעתי

זה כ"כ, אבל כ"כ קל לפתור את זה... לא זורקים כלב כי הוא לא מתאים לשטיחים... זורקים את השטיחים

ajr123

New member
למסירה כלבה

היא לא אלרגית רק לשטיחים, אבל המעבר לבית עם שטיחים מקיר לקיר (לא ניתן להוציא את השטיחים) רק הגביר את הבעיה. כמובן שהיא אלרגית לעוד דברים.

Noaal

New member
למה עוד היא אלרגית??

והאם אתם בטוחים בכך?? זוהי אינפורמציה שחשוב למשפחה ששוקלת לאמץ את הכלבה.

goolo123

New member
כדאי להתייעץ עם רופא מומחה..

בכל מיקרה זו לא סיבה להיפרד ממנה...יש גם ילדים אלרגיים...יש פיתרון לכל דבר..

רֵעוּת

New member
לא קיבלת את המסר שלי?

ממש חבל למסור את הכלבה בגלל אלרגיה. אין שום סיבה שבבית אחר המצב יהיה יותר טוב. ולעומת זאת יש פיתרון מאוד פשוט שיכול לעזור לה. תוכלי לראות בקישור הזה תמונות של הכלב שלי במהלך טיפול בגירודים שלו שמוגדרים גם הם כאלרגיה...בחיים לא הייתי חושבת למסור אותו בגלל שמגרד לו אבל כן חיפשתי דרך לגרום להם להפסק.

למעלה