לגבי נעלים

nikit1

New member
לגבי נעלים ../images/Emo35.gif

אמנם טרם הגעתי לנעלי אלינור אבל היום בעיר ראיתי משהו ממש נחמד במחיר מצחיק . בעיה אחת- הנעל לבנה אך הסוליה והעקב שחורים. נראה לכם משמעותי? אשמח לשמוע דעתכן...

shelycat

New member
הכל תלוי בך...

זה לא מצחיק אני חיפשתי המון זמן נעל שהסוליות שלה לא יבלטו ויצרמו לעין בשחור. לי זה היה עקרוני, כי לא היתה שום דרך שזה ישתלב עם הקו הנקי של השמלה שלי.

*שיר

New member
זה עניין של טעם... אני לא אוהבת שיש

קונטרס חזק מדי בין הצבע של הנעל לצבע הסוליה. אם זו היתה סוליה מעץ, זה היה מתאים יותר. אבל על טעם וריח... דרך אגב, אני ממליצה לך לנסות גם בקליגולה. הנעליים שלהם מאוד מאוד נוחות ויפות.(שירי71 וגם אני קנינו את נעלי החתונה שלנו שם)

לי27

New member
../images/Emo100.gif../images/Emo100.gif לשלי יש עקב לבן

מעור, נעלי בובה, נוחות למדי וגם המחיר נוח - 150 שקל בביאליק 60 ברמת גן לא האמנתי שתוך 10 דקות אפשר לקנות נעליים, אבל הם נראות נוחות ובסדר. ושוב צריך לזכור שזה באמת רק לערב אחד

שירי71

New member
הנעליים (סנדלים) שלי הן לבנות עם עק

ב כסוף וגם אני תהיתי אם זה לא יפריע, אבל כל כך אהבתי אותן שלקחתי אותן וזהו. אמא שלי די נחרדה מהשילוב (מה זה לא לבן? נעלי כלה וכיוב´...) ובסוף אף אחד לא שם לב ולדעתי האישית הכסף אפילו הוסיף. תכלס - כמעט לא רואים את הנעל, אבל זה עניין של טעם. יתכן (לא שראיתי אבל רק בגדול) ששחור מול לבן זה קונטרסט גדול מידי - ואולי לא, צריך לראות את הנעל...

יעלי2

New member
בקשו ממני להגיע למדידה עם נעלים

מדובר על מדידה ראשונה. בשבועות האחרונים היינו בריצת עמוק ולא הספקתי למצוא. עד כמה זה קריטי להגיע למדידה הראשונה עם נעלים? עושים אורך סופי במדידה ראשונה?

היי יעלי, אני לא מבינה למה במדידה

הראשונה כבר צריך נעליים, אצלי זה היה רק במדידה האחרונה, ואז ביקשתי לבוא יומיים לפני החתונה שוב כדי להיות בטוחה שהכל בסדר. לדעתי אין לך מה להילחץ .

shelycat

New member
לגבי האורך ונעליים...

אורך סופי בהחלט עושים ברגע האחרון, אבל כדי לראות איך הבד יושב על הגוף בגיזרה של השמלה צריך לקצר את הבד לאורך קרוב לאורך הסופי, בנוסף תנוחת הגוף (פוזיציה) כשנועלים נעלי עקב או כל נעל שונה, דבר שמאוד משפיע על איך השמלה מונחת (נעלי עקב משרים עמידה זקופה יותר). הקיצר מה שאני אומרת זה לא קריטי למדידה הראשונה אבל זה נותן אינדיקציה טובה יותר לגבי תפירת השמלה והתיקונים בה.

סיגל2

New member
אין צורך כל כך בנעליים במדידה

הראשונה, אך רצוי שהחל מהמדידה השניה והלאה יהיו לך הנעליים כדי לקבוע את אורך השמלה ושיהיה מספיק זמן לשינויים ולתיקונים באורך במידה ופתאום תקני נעליים אחרות (זה לפעמים קורה). כאשר אני עשיתי את השמלה, אז המעצבת אמרה לי שרצוי שיהיו לי נעליים במדידה השניה, אך הוסיפה ואמרה שלא צריך להילחץ שאפשר גם במדידה השלישית, אולם לא מעבר לזה.

למעלה