לגבי סוני ווגה 29-שאלות

לגבי סוני ווגה 29-שאלות

אני מעוניין לקנות טלוויזיה סוני ווגה 29 כנראה את הדגם עם 50HZ (לא רשום לי לידי את מספר הדגם)כי הדגמים עם 100 HZ הרבה יותר יקרים עכשיו יש לי כמה שאלות האם שווה להשקיע עוד סכום כסף(לפי דעתי ההפרש הוא גדול) כדי לקנות את הדגמים היותר טובים(למרות שנראה לי שאני יוכל להסתפק בסוני 29 ווגה 50 HZ )ואיפה הכי מומלץ לקנות טלווזיות(בדיוטי פרי משתלם?) או שכדי לנסות ללכת על המכרז של המדינה?

NYer

New member
סוני

הדגם הוא 20FX ב IOL היה מאמר על ההבדלים בין טלוזיות 50 ל 100 הרץ .. אני לא זוכר מי כתב אותו ואיתו הסליחה אבל בגדול מה שהבנתי ממנו זה שאם אתה לא יושב מאוד קרוב לא תרגיש בהבדל. אני רכשתי את הדגם הזה ואני מאוד מרוצה - העדפתי אותו על פני הטושיבות למיניהן שלדעתי נותנות תמונה קונטרסטית מידי אבל זה עניין של טעם. שילמתי 3600 שקל + 90 שקל משלח במכרז באולסייל. בדיוטי פרי לא תקבל אחריות של ישפאר ולא כדאי להסתבך עם אחריות של סקאל בשביל הפרש מחיר לא גדול בכל מקרה. לדעתי עדיף לקנות אותה עכשיו ויותר מאוחר לשדרג ל40" בפורמט 16:9 - כשהמחיר ירד - יהיה לך יותר קל..

לפני כמה זמן רכשת את המכשיר?

לפני כמה זמן רכשת את המכשיר ולאיזה שימושים אתה משתמש בטלוויזיה?(DVD,כבלים,לווין?)כי מעניין אותי אם האיכות של המכשיר באפשריות הצפייה השונות

NYer

New member
איכות מצויינת

אני רואה סרטים ב DVD (פיוניר 535) - חיבור SVIDEO מחובר ליס - חיבור RGB דרך הסקרט תמונה מעולה בשני המקרים איכות סאונד טובה אם כי זה לא עקרוני אם יש מערכת אני מאוד אוהב את התמונה ועומק הצבעים החדות ביס מצויינת והשתפרה עוד יותר כששיניתי את ההגדרות של הלווין + עברתי לחיבור RGB שהממיר של יס תומך בו דרך הסקרט. לגבי מה שכתבו פה על 30FX - אין לי מושג - שווה לברר - אני לא מאמין שתקבל 100 הרץ במחיר של 50 - נראה לי שסביר שיעדכנו את העיצוב במשהו לכוון של מה שהולך היום.

Mr. Z

New member
האם תוכל להרחיב קצת בענין שינוי

ההגדרות בלווין ? מה שינית ?

-עומרי-

New member
אם אתה מדבר על דגם FX20 אל תקנה

כי בקרוב (שבוע שבועיים) ישפאר (וגם הפרללים) מוציאים את הדגם המשופר FX30 והמחיר ישאר אותו הדבר. לכן, סביר להניח שיש עכשיו מבצעים על ה FX20 כדי לחסל את המלאי. בברכה, עומרי.

מה חדש בדגם המחליף?

האם הוא יהיה 100 HZ כי זה כביכול הדבר כמעט היחידי שמפריע לי בטלוויזיה זה שהיא 50HZ

-עומרי-

New member
אני חושב שהיא 50HZ, עוד לא ראיתי

אותה (ואת המפרט) כך שאני לא יכול לרשום את ההבדלים. בברכה, עומרי.

NYer

New member
אם התמונה מוצאת חן בעניך הרי שאין

שום משמעות אם זה 50 100 1000 או מליון הרץ ואם זה כל כך מפריע - תוסיף עוד כמה ג´ובות ולך על 100 הרץ ואולי גם כבר תחליט על מסך רחב? ואולי 29 זה לא מספיק בעצם? אני לא ציני .. באמת אם כבר להשקיע אז עד הסוף לא?

אני בסך הכל תלמיד תיכון

אני בסך הכל תלמיד תיכון אז אני מנסה לחסוך כמה שיותר בקנייה כי צריך גם כסף לרסיבר,DVD וסט ורמקולים ולכן אולי השאלה הנכונה הייתה לשאול אם שווה להשקיע עוד סכום כסף או לקנות את הדגם הנ"ל(או את מחליפו שיעלה אותו דבר) בקיצור יחס עלות/תועלת

AVIV02

New member
טלוויזיה סוני 29FX65

לטל שלום , אני רכשתי לפני כחודשיים טלויזיה סוני FX65 מהמיכרז של OLSALE במחיר של 6150ש"ח + תוספת של 90ש"ח הובלה . דגם זה הינו 100Hz . אני מאוד מרוצה מהטלויזיה .

למעלה