לגבי סיבוב ההופעות הבא של אלישיה

• פותח הנושא Deanb
  • פורסם בתאריך

Deanb

New member
לגבי סיבוב ההופעות הבא של אלישיה

אני מודע לכך שהיו לאלישיה כבר כמה סיבובי הופעות באירופה... כמעט בטוח שלאחר צאת האלבום הבא שלה היא שוב תעשה מסע הופעות ובטח גם תגיע לאירופה שוב. מה אפשר לעשות כדי להגביר את הסיכויים שאלישיה תגיע גם לארץ להופעה אחת? אני חושב שאם נפעל כולנו בדרך כלשהי, יש תמיד סיכוי

mc lyte

New member
חייבים לעשות משהו למרות .....

שאין הרבה סיכויים שהיא תבוא לארץ
מכמה סיבות א' כי היא מעדיפה ללכת לארצות שיש לה כמה שיותר מעריצים ובישראל בקושי יש לה מעריצים אולי יש לה אבל לא מספיק כדי לעשות הופעה. אבל למרות הכול אני מאמינה שאפשר לעשות משהו כדי שהיא תבוא . יש לי רעיון אולי בשביל התחלה נעשה משכולם עושים שהם חותמים על משהו אין לי מושג מזה ואיך זה עובד אבל אולי זה יעזור.

NoWords

New member
תשמעו, זה לא יעבוד.

העצומות שרצות באינטרנט לכל אמן לא עוזרות לאף אחד. זה סתם מפתח אשליות אצל המעריצים, ומבזבז זמן. אם כבר לוקחים את זה רציני, אז אולי יעזור במקצת רק לשלוח מכתב לחברת תקליטים שלה או משהו סמכותי שמקושר אליה שאיכשהו יטפטף להם למודעוּת שאנחנו "מרשים" להם להכניס את ישראל לרשימת ההופעות של המסע הופעות הבא שלה.

mc lyte

New member
נעמה רעיון מצוייין !!!

זה הדבר היחיד שיכול לעזור לשלוח מכתב לאחד מהאתרים שלה זה הכי טוב ככה הם יראו שכן יש לה פה מעריצים ושאנחנו עושים הכול כדי שהיא תבוא

NoWords

New member
כן, אפשר לעשות את זה ../images/Emo13.gif

אבל אני חושבת שזה עוד מוקדם. אנחנו בכלל לא יודעים מתי יוצא האלבום הבא שלה, ומתי מתוכנן סיבוב הופעות. הכל יכול להשתנות עד שיצא האלבום שלה. (מבחינת המצב הבטחוני בארץ נגיד.) נחכה עם זה עד שהיא תחזור עם עוד אלבום.

למעלה