לגבי סניף הליכוד באילת מבקשת הבהרות

• פותח הנושא poza
  • פורסם בתאריך

poza

New member
לגבי סניף הליכוד באילת מבקשת הבהרות

כתבתם שיש בחירות להנהלת הסניף, ראשות הסניף ומועצת הסניף. לפי מה שהבנתי בכל סניף יש מועצה המהווה כמוס עליון של הסניף. השאלה הראשונה כמה חברים יש במועצת הסניף באילת ומיהם? הבנתי שהמועצה בוחרת את יושב ראש הסניף ואסור לו לכהן כחבר בכל מוסדות הסניף או המזכירות או כיו"ר ההנהלה. מיהו כיום יושב ראש הסניף והאם הוא חבר במוסדות הסניף ומה תפקידו בעצם. הבנתי שיושב ראש הנהלת הסניף אמור להביא לאישורה המועצה הצעה בדבר הרכב הנהלת הסניף שהם שליש ממספר חברי המועצה. אז מי הם חברי המועצה כיום והאם הבחירות הקרובות מתייחסות אליהם. אני מבינה גם שמזכירות הסניף נבחרת על ידי הנהלת הסניף, אז אני מניחה שגם פה יהיה שינוי. מי הם חברי המזכירות כיום? הבנתי שהבחירות למועצת הסניף מתקיימות אחת ל- 4 שנים. בקיצור, תעשו לי סדר בבלאגן, אבל אם שמות, כדי שנבין מי נגד מי. תודה מראש פוזה

poza

New member
שאלה נוספת וחשובה רוני יופה או אמיר

או כל אחד אחר שמבין עניין. הבנתי מתקנון הליכוד שהפסקת החברות בליכוד היא כאשר חבר סיעה, הופיע ללא אישור האגף לשלטון מקומי בליכוד, ברשימה מתחרה של התנועה בבחירות לרשות המקומית, או שפעל מטעם או למען רשימה זו. בבחירות האחרונות ב- 1998, גבי קדוש רץ ברשימה עצמאית, המנוגדת בעצם לרשימת הליכוד, שבה רצו מוריס גנון וברוך קבלו. האם הוא קיבל את אישור האגף לשלטון מקומי בליכוד והאם אין פה ניגוד לחוקת הליכוד. כמו כן, מה ימנע בעדו לעשות כך שנית ולרוץ ברשימה עצמאית, שסביר להניח כי באמצעותה יהיו לו יותר סיכויים לנצח?

פוזה יקרה,

כדי לתת תשובות לשאלות שלך צריך להקליד פה את חוקת הליכוד. במועצת הסניף יש 100 חברים ובהנהלת הסניף 30. כשההנהלה היא המוסד העליון. עיוש אלמליח הוא יו"ר ההנהלה. אבי אטיאס הוא יור המועצה.

poza

New member
אז מי יותר חזק בליכוד-עיוש או אטיאס

ואני מבינה המתשובה שלך שהבחירות הן גם על תפקיד יו"ר ההנהלה וגם על תפקיד יו"ש המועצה - עליו מתמודדים שלושה - אטיאס, סיבוני וכהן. מי הם המתמודדים לתפקיד יו"ר ההנהלה. ואיזה מהתפקידים הוא יותר חשוב ויותר מכריע. ולא עניתם לי על השאלה השנייה שלי. לגבי גבי קדוש. דרך אגב, לדעתי שלום כהן לוקח את הבחירות.

למעלה