לגבי סרוגייט

פשוט1984

New member
לגבי סרוגייט

תאמת שלא ידעתי על קיום דבר כזה לפני שקראתי פה חלק מהתגובות של האנשים...

מישהו איי פעם התנסה בזה?
והאם זה עזר לא לצאת מהבועה בו הוא (כמובן שגם אני) חיי?

יש פה בחור שכתב שמבחינתו סרוגייט זה כמו ללכת לנערת ליווי.
אבל קראתי שלפני ה"מבחן" המעשי ישנם טיפולים פסיכולוגים גם....

A 26 cm Schlong

New member
אני מציע לך לשאול אל עצמך שאלה פשוטה

האם זה שתלך עכשיו ותזיין מישהי/ו, זה מה שיפתור לך את הבעיות בחיים? בזכות זיון אתה תהפוך לבנאדם אחר? אני לא חושב. סקס לא משנה אנשים, רק גורם להם להרגיש יותר טוב עם עצמם. הרגשה שנמשכת לזמן מוגבל למדי לאחר הזיון.

כפי שכבר כתבתי בשרשור השני, סרוגייט היא לא יותר מזונה במסווה של אשת מקצוע מוסמכת.

אתה כ"כ רוצה לזיין? לך לזונה, יעלה לך הרבה פחות.

פשוט1984

New member
אתה צודק

זאת גם דעתי.
זה לא יעזור בשום דבר חוץ מלהגשים "פנטזיה" מסויימת.
הרי אני בטוח שאם לא היה שם את החלק המעשי אז רוב האנשים לא היו הולכים....

dori78

New member
חבר'ה, יש לכם טעות.

סרוגייט מקצועית היא לא זונה.
היא אמורה לדמות את חווית הזוגיות בכללותה, סקס זה רק חלק קטן מזה.
כל המטרה היא, שמי שפונה לסרוגייט "יתרגל" מצבי זוגיות, בין השאר זה כולל גם מגע פיזי.
הרי יש פה לא מעט, שרק המחשבה על להיות לבד עם בחורה שהם מעוניינים בה, מכניסה אותם להתקף חרדה.
זה בדיוק העניין, להביא אותך למצב שאתה מרגיש בנוח בסיטואציה זוגית: של דייטים, של מגע פיזי (אפילו לחבק בחורה בקולנוע) ובסופו של דבר (אם כי לא מחוייב להגיע לזה) - גם של סקס.

מי שמחפש רק לזיין - אתם צודקים, גם לדעתי זה לא יקדם אותו לשום מקום ביכולת ליצור זוגיות.

פשוט1984

New member
בגלל זה שאלתי

את האמת שאני יותר מחפש להחשף לכל עניין הזוגיות (וכל מה שאמרת),
אני מאמין שעניין הסקס יזרום יותר אם רק אצליח באמת להכיר מישהי ולא להלחץ ולברוח ממנה...ואם יש סיכוי קטן שאוכל להתגבר על הבעיה הזאת דרך סרוגייט אז אני מוכן לנסות.

TheShining

New member
מכתבות ומאמרים שקראתי, ומראיונות עם מטפלים

זוגיים ושאר פסיכולוגים בהם צפיתי באמצעי התקשורת, ידוע לי שהשלב המיני עם הסרוגייט מגיע (אם בכלל) אך ורק בסוף הטיפול, לאחר כמה חודשים טובים.
זה בהחלט טיפול פסיכולוגי המלווה בהשגחתו הצמודה של הפסיכולוג תחתיו עובדת אותה סרוגייט.
ד"ר רונית אלוני למשל, היא פסיכולוגית ומטפלת ידועה המעסיקה סרוגייטס. הייתי ממליצה לך לחפש מידע על העניין ברשת, כדי להשכיל ולדעת במה בדיוק מדובר.
יש דעות קדומות ודי גועליות כלפי סרוגייטס, לא הייתי נוהה אחריהן בעיוורון.

למעלה