לגבי עבודה במלונות.

raananm

New member
לגבי עבודה במלונות.

שלום לכולם! השתחררתי שבוע שעבר, ואני ממש רוצה להתחיל לעבוד (חשבתי על מועדפת, מן הסתם..) אני מנסה לברר כמה שיותר פרטים לגבי עבודה במלונות. מישהו מכיר? יודע? כדאי? מה זה בדיוק אומר עבודה במלון בתור בל בוי/קבלה/קב"ט...? תודה לכל מי שיעזור ולמי שיש לו עוד רעיונות. יומטוב!

כן כן כן כנב יקירי

בל בוי- בגדול זה בחור שמביא הזמנות לחדר וכאלה נער שעשועים בגדול אחלה אחלה טיפים קבלה-זה כמו בכול מקום יש מישהוא בקבלה שנותן מענה לצרכי המלון מטעם הרבלה , כל מלון ומה שהוא מעמיס על הקבלה קב"ט- פירושו המוכר קצין ביטחון, קציון הביטחון של המלון דואג לביטחון רציף של המלון מול הלקוחות ועובדיי המלון

raananm

New member
מניסיון?

עבדת/עובד במלון? לכל התפקידים אין עבודה כל הזמן, אני מניח (לילה). מה קורה אז? (ותודה על תגובתך. היחיד! שפיץ!!)

SIMSIM1233

New member
אני יורדת החודש למועדפת בישרוטל באילת..

מעוניינים להיצטרף???

DoubleD

New member
עבודה במלונות... תשובה:

הפרטים שמעניינים אותך בנוגע לעבודה במלונות משתנים בהתאם למלון קב"טים - עבודה מאוד מעניינת ומאתגרת, כמו שליאור ציין בשרשור.. דואג לכל האופן הבטיחותי והשוטף של המלון.. העבודה תאכלס של הקב"ט משתנה ממלון למלון- מניסיון בת"א ובאילת יש הבדלים משמעותיים. באופן כללי: איבטוח כניסות ויציאות, חניונים, סיורים בקומות וכל תופעה חריגה בנוסף.. (עזרה ראשונה, כיבוי אש וכו') בל בוי - טוב, הוא בד"כ סוחב את כל המזוודות מעלה ומטה של האורחים ומקבל אחלה טיפים. הוא גם אחראי להבאת עיתונים ועוד כלמיני שטיקים כאלו.. אני פחות בקיאה בזה.. במלונות מסויימים הקב"ט הוא זה שעושה גם את עבודתו של הבל בוי וכך חוסכים במלון בכוח אדם.. קבלה - פקידי קבלה, כשמם כן הוא: פקידים בקבלה ! צ'ק אין, צ'ק אאוט, רווחת האורחים בטלפון, מתן מענה מיידי, החלפת מטבע בשער אבסורד לחלוטין :) ועוד... עבודה פקידותית חשובה ומאוד רצינית.. (בד"כ מבקשים התחייבות לפרק זמן ארוך ע"מ לאייש את התפקיד הזה כי דורש זמן וניסיון להבין באופן שוטף את העבודה כמו שצריך) לשאלתך מה קורה בלילה .. טוב, זה מלון, הוא לא נסגר לעולם.. יש שפעילים גם בימיי כיפור.. ודווקא התפקידים הנ"ל הם תפקידים של 24 שעות במשמרות. בהצלחה

למעלה