יש לי כעכים לא קשים כמו של עבאדי אבל מעולים
מכינים את כל הכמות אין טעם להכין פחות כי הם כמו גרעינים. נחטפים בצ'יק. כעכים פריכים / פירגה כמות גדולה במיוחד: 135 יחידות. נאכלים כגרעינים. טעימים מאד. שמים בקערה: 2 מרגרינה/מחמאה רכה 4\1 כוס שמן קנולה 2\1 1 כוסות מים מהברז 1 ביצה כף מלח קילו קמח 2 שקיות אבקת אפיה ללוש הכל לבצק רך ונוח יוצרים כדורים קטנים בגודל אגוז ויוצרים שרוך דק עושים את צורת הכעך. טובלים/מברישים בביצה טרופה ואחר כך מצפים בשומשום אפיה בחום 175 מעלות עד שמקבלים צבע זהוב נוטה לחום. נשמרים הרבה זמן בקופסה סגורה בארון. תהנו