לגבי עניין של אין אבא

fialka3

New member
לגבי עניין של אין אבא

בנות שלי בנות 11 חודשים וטרם יצא לי לדבר איתן על אין אבא. מה שכן, הן לא זהות ולא דומות זו לזו בכלל. אחת מאד דומה לי ושניה ממש לא. כנראה שהייתי צריכה לבחור תורם יותר דומה לי, אבל זה כבר לא רלונטי. העניין הוא שכל מני אנשים כשרואים אותן אומרים שהן לא דומות ובטח אחת דומה לאמא ושניה לאבא.. רוב האנשים בסיבה קרובה שלי יודעים שהן מתרומה, פשוט אני לא יודעת האם כדאי כל פעם להדגיש את זה או שסתם לא לענות כלום על אמירה כזאת של אנשים זרים ? איך אתן מתמודדות עם דבר כזה?

פנגושית

New member
ממש לא להגיב

לשכנה שלי מלמטה יש תאומים בנים והם שונים לחלוטין זה מזה. לא עניינו של אף אחד אם אחד דומה לך והשני לא. מי שיודע שזה מתרומה לא אומר כלום כי יודע . מי שכן מגיב לא יודע וטוב שכך. לא בקטע של להסתיר בכלל לא, אלא בקטע של לשמור על הפרטיות שלך בפני זרים ו/או מכרים רחוקים. זו דעתי. עם כל הכבוד לסביבה יש לך את חייך הפרטיים ואת לא אמורה לשטוח אותם בפני כל אורח לרגע.

אם זה אנשים זרים

אני לא אתחיל לספר לכל אחד זר על התרומה.
אני אומרת שזה עוד ישתנה
את יכולה להגיד שאחת דומה לך ואחת לשכן ולחייך (זה בד''כ משתיק אנשים)
או להגיד, למזלה היא לא דומה לי ולקרוץ
או לחשוב על כל מיני משפטים משתיקים חביבים שכאלה

רi תם

New member
ישראליות בהתגלמותה

אני,אישית,לא הייתי טורחת לענות ואם היה נוח לי ומתחשק לי הייתי עונה-"התורם" זה משתיק ומשתק
.
ילדיי יותר גדולים אז היום עונה,בחברת מבוגרים,"במשפחה שלנו אין אבא",כשהילדים בנוכחות ובקשב.
לא פעם שמעתי הערות כמו-"הם לא דומים לך" אז עניתי "הם דגם משודרג ומשובח שלי".
או,לחילופין,יש כאלו שרוצים להיות חביבים או להתחבב ואומרים ש"הם העתק שלך".ב ס ד ר.
הם שלי!רק שלי!הם המקסימים והמדהימים ו.....
שיתפוצצו הקנאים והחטטנים

jiminit2

New member
בדיוק מה שרשמו לך פה

תאמצי לך כמה תשובות סתומות כאלו שלא מחייבות לכלום ולא אומרות כלום. זה בדר"כ משתיק אנשים.. אצלי התאומים דומים למדי אבל הבן בלונדיני ממש (שיער צהוב צהוב). הוא מאוד רגיש לזה שבולט בקהל ושתמיד שואלים אותי מאיפה השיער שלו.. אני עונה שיש לנו במשפחה (מה שלגמרי נכון) ושגם אני הייתי בלונדינית וזה בטח יתכהה לו בהמשך . וזהו.. לא צריך לתת דין וחשבון לאנשים שאת לא מכירה.

למעלה