לגבי ענת הפסיכולוגית הקלינית ה"מתחזה"

DadsGirl

New member
לגבי ענת הפסיכולוגית הקלינית ה"מתחזה"

לא נראה לי ... פשוט לא נראה לי, אנשים ! אם התכנית היא להגן על האזרח הצעיר , אז למה הם עושים את התכנית ?! כן, אז יש אנשים שמתלוננים, ולפעמים גם התלונה היא נכונה . אבל מי יודע ?! אולי זה בשביל להרוויח כסף ?! לפי מה שאני ראיתי.. ה"מתחזה" ? לא יכול להיות שהיא מתחזה !! היא נראתה לי כל כך כנה, רואים אליה שהיא אישה טובה !! וראיתי את זה בעיניים שלה !! אני בטוחה שכל התוכנית מבוססת על פשוט בידור ולא אחרת, וזה פשוט מעצבן. אנשים מחפשים להזהר ועל איך להגן על עצמם, ומה?! הם מונעים מאנשים את המודעות על אנשים יותר טובים! וגם אם אין לה תעודות, ותארים, וגם אם היא לא למדה אפילו. לא תמיד יוצא רע מזה. ואולי היא כן עוזרת לאנשים ורק בגלל שהיא לא פסיכולוגית, מייחד אותה, וזה למה אנשים מופנים אליה. אמנון לוי ?! אתה צריך להתבייש. כולל העורכים של התכנית, החוקרים. מה שיש לי להגיד זה - ת ת ב י י ש ו !! למה להפיל אנשיםחפים מפשע ולהרוס להם את השם ? אה, אז אתם מרוויחים מזה. אלה שמפנים אליכם את הבעיות שלהם, זה לאנשים שמחפשים רק רווח, וכשאני אומרת רווח אני מתכוונת לכסף. אם לא, אז למה לא הלכתם למשטרה מלחתחילה ?! ומה שקרה לכם עם אתי אלבז ? מגיע לכם! אולי תבינו טיפ טיפה מה עובר על האזרח הקטן שאתם הורסים מקווה שמלא אנשים יתחילו לעשות משהו בנידון. למשל לנסות לטבוע ואף לא לוותר ולהצליח !! תעמדו על שלכם. בין אם זה נכון או לא נכון , אלא אם כן פגעת במישהו אז כדאי לקחת את האחריות. אבל אלה שפשוט לא מודעים לכוח שיש להם, כדאי לשים לב!! ולא ליפול כשמנסים להפיל אותך !

זרדוז

New member
תגובתך מוזרה לי לגמרי

ראשית - אני מאחל לך כל טוב אני מזהה את האנושיות שלך, רק שאת תמימה או מיתממת. פסיכולוג הוא רופא, הוא איש מקצוע. על פסיכולוג להתמודד לעיתים עם בעיות פסיכולוגיות קשות וחריפות שחלקן מסוכנות לחולה עצמו או לסביבתו, דבר שדורש הסמכה מקצועית. לכל אדם בעולם מותר להיות "פסיכותרפיסט" כלומר להקשיב ולעזור כמיטב יכולתו. אך אסור לו "להתחזות" לבעל מקצוע מוסדר על פי חוק. המילה "התחזות", היא לא מינוח של אמנון לוי, אלא היא מינוח של הכנסת. קיים חוק הפסיכולוגים בארץ , שקובע מיהו "מתחזה". המילה "התחזות" מופיעה בעוד שורה ארוכה של חוקים, המסדירים בעלי מקצועות שונים ורבים אחרים (רופאים, עורכי דין, קצינים, שוטרים ועוד רבים אחרים ). מדובר לא רק בגרימת נזק בפועל או בכוח, אלא גם בעבירה פלילית, שבתי המשפט מאוד מחמירים עם העבריינים בעבירתה.

אוקיי, אבל לא מדובר כאן בהתחזות

כל הנאום הארוך שלך מובן ונכון רק שלא מדובר כאן בהתחזות. ענת מעולם לא טענה שהיא פסיכולוגית ולא ניסתה להתחזות לאחת כזו. אני תמהה, שאם הדבר הוא כך מדוע המשטרה החזירה פניכם ריקם? מדוע אין הליכים לא בבית משפט ולא בשום מקום אחר כנגדה? בשומר מסך לא מחפשים ואין צורך להוכיח - אמת. יש רק פרסום, שבלי חובת ההוכחה עושה כבר את הנזק המיידי שלו, בין אם הוא נכון ובין אם הוא לא.

זרדוז

New member
אני אדם פרטי ../images/Emo9.gif

לא ידוע לי שום דבר פנייה למשטרה, אם נעשתה כזו ומה עלה בגורלה. חוץ מזה שמעתי פעמים רבות על סגירת תיקים במשטרה בגלל כל מיני סיבות עלומות ומשונות שאינן קשורות לראיות דווקא. אני זוכר במפורש שבצילום בעזרת המצלמה הנסתרת, אותה גברת טענה חזור ואמור שהיא" פסיכולוגית". לא רק אמנון לוי טוען שזו התחזות, חוק הפסיכולוגים של מדינת ישראל מגדיר זאת כ "התחזות". לעומתה, בעלה לא היה כלל בסוד העניין וטען שהיא פסיכותרפיסטית (אין מקצוע מוסדר כזה). הוא שלל שהיא פסיכולוגית והוא הוצנע תחת צללית כך שלא יהיה ניתן לזהותו. אם את לובשת חלוק לבן ומסתובבת במסדרונות בית החולים איכילוב ומחלקת אקמולים לחולים שונים, ומציגה את עצמך כרופאה, זה כלל לא רלוונטי אם נגרם נזק לחולה או לא. אם את מציגה עצמך כ"ציירת" מקצועית בזמן שאינך יודעת מהי צורתו של מכחול, אין בכל כל פסול מפני שככל שידוע לי אין חוק שמסדיר פיקוח על מקצועות הציור. לא כך במקצוע הפסיכולוגיה, ובעוד שורה ארוכה של מקצועות המוסדרים בחוקים של הכנסת. לכל אדם יש זכות לבקש צו מניעה ולבקש כי תוכנית תחקיר בעניינו לא תשודר. בית המשפט הוא זה שדן וקובע בעניין בקשות מסוג זה. בדר"כ מאבקים משפטיים מסוג זה נשמרים מאחורי הקלעים מפני שאין להם ערך עיתונאי כל זמן ששמות הדמויות מוגנות בצווים זמניים.

אלון1968

New member
ענת הפסיכולוגית

לדעתי השידור הזה רק עשה טוב לענת אומנם עורכי התוכנית התכוונו להרוס אותה אבל מי שראה את האישה הזאת בטלוויזיה יכול היה להתרשם מאישה חזקה קרת רוח חמה ואסרטיבית ואלה תכונות הכרחיות בכל פסיכולוג ולא משנה מה התעודות שלו. כאחד שמטופל אצל פסיכולוג יודע שהתעודות הן סתם יש הרבה אנשים שיש להם את זה יודעים להקשיב ויודעית לכוון לדרך הנכונה ואם הכעס על ענת היה בגלל שאחד המטופלים שלה דבר בנוכחות אחרים או היה על הברכיים אז אני לא מבין למה הכעס הרבה טיפולים נעשים בקבוצות. אחרי שאני צפיתי בתוכנית אני מנסה למצוא מי היא כי אני הייתי מאד רוצה לעבור ולהיות מטופל אצל הפסיכולוגית ואני מדגיש הפסיכולוגית הזאת

חזק ואמץ

פעם ענת אמרה לי שאין כזה דבר פירסום שלילי. אם אמנון לוי וחבריו המושחטים יביאו לענת, בלי להיתכוון עוד עבודה מה טוב. כך גם, ממש במיקרה עוד אנשים יקבלו את חייהם בחזרה.

אלון1968

New member
תודה אחי

תודה אחי ואני אודה לך מאד אם תגיד לי איך ניתן ליצור קשר עם האשה הנפלאה הזו

למעלה