לגבי פחממות

לגבי פחממות

קרראתי במאמרים שונים דברים סותרים. לפי ידיעתי,פחממות פשוטות נספגות יותר לעומת מורכבות שנספגות לאט יותר. מה נכלל בפשוטות ומה במורכבות? במאמרים שונים כתבו שלחם למשל שייך לפשוטות וגם תפ"וא כי הוא מכיל עמילן,במאמר אחר כתבו שזה דווקא שייך למורכבות אפשר לעשות מיני רשימה מסודרת? תודה ועוד דבר - האם לקנדידה קשה לשרוד בסביבה חומצית או שדווקא חומציות משפיעה עליה וגורמת לה לשגשג?
 
פחמימות

פשוטות: סוכר, דבש, ריבה,פירות. הכוונה לפחמימות המורכבות מחד ודו סוכרים. מורכבות: לחם, אורז, פסטה וכו'. הכוונה לפחמימות המורכבות מרב - סוכרים (כגון עמילן).
 
למעלה