לגבי פטריות יער חיות
כמה ימים הם יכולים להיות במקרר?
איך מבשלים אותם?
ולגבי המתכון הזה: ריזוטו דוחן:
2 כוסות דוחן
��פטריות: 4 חבילות מכל הסוגים: פורטובלו ,מגי, חורש, יער, שיטאקה.
��3 שיני שום כתושות
��2 כפות שמן זית
��1 בצל סגול קצוץ
��300 מ"ל קרם קוקוס
��כוס מים
��1 כפית פלפל לבן
��2 כפיות מלח ים
�� פלפל צ"ילי, חתוך לפרוסות דקות (לא חובה)
��4 כפות אבקת שמרי בירה
��2 כפיות משחת מיסו
כל מה שצריך לעשות זה לשטוף את הפטריות ולחתוך לקוביות. לערבב במחבת עם שמן זית ובצל ולהזהיב כחמש דקות.
להוסיף את הדוחן השטוף, חלב הקוקוס, פלפל צ'ילי וכוס מים ולערבב.
לכסות ולבשל על אש קטנה 35 דקות.
להסיר מהאש, להוסיף את התבלינים ושמרי הבירה. לערבב ולהגיש.
בתאבון!
האם אפשר לוותר על קרם קוקוס ומשחת מיסו? מה אפשר במקום? (אגב אשמח להבין מה זה ממרח המיסו הזה. הבנתי שיש כמה סוגים. האם יש לזה טעם חריף? האם אפשר במקום ממרח מיסו לשים ממרח קארי?)
תודה רבה!
כמה ימים הם יכולים להיות במקרר?
איך מבשלים אותם?
ולגבי המתכון הזה: ריזוטו דוחן:
2 כוסות דוחן
��פטריות: 4 חבילות מכל הסוגים: פורטובלו ,מגי, חורש, יער, שיטאקה.
��3 שיני שום כתושות
��2 כפות שמן זית
��1 בצל סגול קצוץ
��300 מ"ל קרם קוקוס
��כוס מים
��1 כפית פלפל לבן
��2 כפיות מלח ים
�� פלפל צ"ילי, חתוך לפרוסות דקות (לא חובה)
��4 כפות אבקת שמרי בירה
��2 כפיות משחת מיסו
כל מה שצריך לעשות זה לשטוף את הפטריות ולחתוך לקוביות. לערבב במחבת עם שמן זית ובצל ולהזהיב כחמש דקות.
להוסיף את הדוחן השטוף, חלב הקוקוס, פלפל צ'ילי וכוס מים ולערבב.
לכסות ולבשל על אש קטנה 35 דקות.
להסיר מהאש, להוסיף את התבלינים ושמרי הבירה. לערבב ולהגיש.
בתאבון!
האם אפשר לוותר על קרם קוקוס ומשחת מיסו? מה אפשר במקום? (אגב אשמח להבין מה זה ממרח המיסו הזה. הבנתי שיש כמה סוגים. האם יש לזה טעם חריף? האם אפשר במקום ממרח מיסו לשים ממרח קארי?)
תודה רבה!