לגבי פנטזיה 2000 שאלה תמימה:...

לגבי פנטזיה 2000 שאלה תמימה:...

....האם לא הייתה המטרה אז, בשנות השבעים שמונים, לאסוף את החוברות לזמן "אין קץ" שתהיינה בבית? האם ריח דפי הכרומו האיכותיים של אז לא היו חידוש מרענן בנוף הירחונים בארץ(רק ירחוני הערום מחו"ל היו בכרומו
) האם הידיעה ש"לי יש את הגליון ולכם אין" לא באה לידי מיצוי כיום, הרי אני תרחתי לאסוף אותם(עד שהתגייסתי ואז העסק נעצר) הכל אופן לי יש את הגליונות ממס´ 2 שהופיע בפברואר 1979 העורך היה אלי טנא הפצה "גד" עד מס´ 38 מאי 1983 בעריכת גבי פלג הפצה "גד" ההפצה נעשת ע"י חברת "גד" כניראה לאורך כל השנים. אז זהו, תנסו לאתר אותם, אולי יש ברשותם את כל החוברות שהודפסו. בהצלחה נ.ב. לי אין סורק חהחההחהחהח חהחהחחה והדפים בחוברת הם לא של A4, הם יותר רחבים וקצרים יותר. ןלא יהיה את הריח של דפי הכרומו האינטרנט.........

Boojie

New member
אפשר איזשהו פירוש רש"י לגבי

"מה לעזאזל אמרת בהודעה הזו? (אה, כן, חוץ מ"לי יש ולכם אין", שאת זה דווקא הבנתי...) אגב, יש לי את שלושת הכרכים של כל חוברות פנטסיה 2000, שהשגתי לא מזמן בזכותו של נחום החביב עד מאד. ולפי אהרון האופטמן (אחד מיוזמי ועורכי פנטסיה 2000), אין לאף אחד את החוברות, אם כי המיתוס אומר שאחד החברים ביוזמה, שחזר בתשובה, השמיד בזמנו כמות רצינית של חוברות. ואיך אפשר בלי לתת את הכתובת?

בוג´י, קצת צחוק, הומור, חיוכים....

...לפעמים גם את זה צריך..... ולא היימרתי שלי יש הכל, ציינתי שלי יש את 2 עד 38 ואני לא יודע אם זה הכל. אולי את תעזרי לי. מעבר לצחוק, רק רציתי לומר שלאחוז בחוברת עם ריח נייר ישן ולקרוא זה יותר מענג מלקרוא דף A4 מודפס בלייזר, סיכות או הזרקת דיו יאללה תחייכי, תבואי לצחוק איתנו לפעמים ב 40 פלוס, חטאים ושירי זימה או בפלירטוטים, גם לך מגיעה!!!! חהחהחהחההחה חהחח חה שבת שלום

Boojie

New member
מה אני אעשה שאני צוחקת מבדיחות

רק כשאני מבינה אותן???
ואגב, אני לא יכולה לבוא לארבעים פלוס. עוד לא...

lady_anne

New member
שאלה לגבי חוברות פנטסיה

לי יש את חוברות מס´ 1 עד 39 . מישהו יודע איפה ניתן לכרוך אותן?

כל כרכיה מימי הביניים תעשה....../images/Emo13.gif

...זאת היטב, תאמיני לי, זה לא מד"ב..... חהחהחההחהחהחה חהחהחה חהח ח בהצלחה, יש דפי זהב, שם הן מופיעות, הכרכיות האלה

lady_anne

New member
טוב נו...

רציתי להוציא לך קצת את העיניים, נוסע שמיני יקר
ואם תרצה לעיין בחוברת מס´ 1 אתה תמיד מוזמן לפנות אלי ...

האמת, לא הוצאת לי, אבל ניתן לצלם...

...היום בצבע והידור את החוברת... את תיתני לי?
יום נעים........

למעלה