לגבי צילומים מוקדמים-בחורף

יעלי2

New member
לגבי צילומים מוקדמים-בחורף../images/Emo70.gif../images/Emo4.gif

ראיתם איזה חושך בחוץ? השעה רק 16:00 אבל זה ככה מ 14:30. מה יהיה בשיא החורף בפברואר? נראה לי שהאופציה שתתאים לנו תהיה סטודיו עם פוסטרים של נופים ומטריית תאורה כמו של פעם!

oc101

New member
ממ שלא חמודה !

דפדפי בדפי הפורום אני זוכרת דיון ארוך על הנושא את יכולה להצטלם במקום סגור , כמו אולם התעמלות של בית ספר וכו´ דברי עם "רק אייל" מי הצלם שלך ? הצעירה

יש המון המון אפשרויות לצילומי חורף

מה דעתך על אולם באולינג? זה נראה לי ממש יפה. קניון למשל, כזה שיש לו מן לונה פארק בתוכו. יש לי חברה שהצטלמה בשדה התעופה.... צריך פשוט להפעיל את הדמיון....

יעלי2

New member
דמיון יש וגם את הדיון הפורה אני זוכ

זוכרת. אבל אם רוצים להוציא את האף החוצה, סוף הדרך. איזה חושך. אגב, אני גם חשבתי עם קניון (עזריאלי), ואמא שלי היתה שם כשזוג שחשב על זה לפנינו הגיע להצטלם. הכלה והחתן רצו למות מבושה. בפועל הם היו כמו שחקנים בהצגה אמיתית כשכל האנשים מסתכלים עליה ומצחקקים (יותר מגיחוך ופחות מפרגון). כנראה שכבר לא נשאר להם זמן להחליף מקום. בקיצור אני מזה ירדתי, ויש אופציות לרוב, אבל זו כבר לא אחת מהן. בסוף לאחר התלבטות וויתורים על דברים אחרים סגרנו עם הצלמת נעה מלובקה.

lital_f

New member
תיקון לגבי שיא החורף

האמת היא שהיום הקצר בשנה הוא ה-21 בדצמבר ומאותו תאריך והלאה הימים הולכים ומתארכים. נכון שבחודשיים הם לא נהיים ארוכים כמו בקיץ, אבל תנסי להיזכר איך היה באוקטובר - זה אמור להיות בערך אותו דבר... (גם אני ממתחתני פברואר וכבר חשבתי על הנושא - אנחנו כנראה מוותרים על צילומים מקדימים כי אנחנו שונאים לעשות פוזות. אולי נצטלם כמה תמונות כשנגיע לאולם, שיהיה לסבתות מה לתלות על קיר הנכדים...
)

שיר 1

New member
לא חייבים צילומי פוזות

קודם כל-יש המון ימים יפים בחורף ואם לא תיפלו על יום כמו היום שבאמת לא ניתן להצטלם בחוץ (ואני מקווה שלא) אז בהחלט אפשר להצטלם בחוץ. חוץ מזה שאפשר להצטלם במקום שבו אתם מתחתנים או כשבעלך לעתיד אוסף אותך מהסלון. תכלס- אם תצטלמו במהלך האירוע זה הרבה יותר כיף מאשר לדפוק פוזות למצלמה. אפשר גם להצטלם בחופה בתור נוף עןד לפני שכל האורחים הגיעו, או ליד המזנונים וכו´ אני מסכימה שקניון יכול להיות קצת מביך...

צילומי סטודיו ../images/Emo93.gif../images/Emo123.gif פשוט כך

כמו שאמרו לך האחרות אני מחזק אותן צילומי סטודיו הם מאולצים לא נעימים ולא טיבעיים זה ממש לא לעניין לדעתי. אתם יכולים להסתובב במקומות מקורים :קניונים, פאבים, מועדוני סנוקר, באולינג הום סנטר אופיס דיפו (זה כבר נשמע כמו פרסומת לחברות הגדולות
) בכל מקרה תעדיפי את הצילום בסטודיו כאופציה אחרונה באמת אל תשכחי שאת אמורה להסתכל על האלבום כל החיים המשותפים שלכם אני לא חושב שתרצי להיזכר באיך הייתם לא טיבעיים ולא האמיתיים שאתם יכולים להיות בלי פוזות מיותרות. בהצלחה אייל...

יעלי2

New member
אייל-נראה לי שהובנתי לא נכון.

צחקתי לגבי אפשרות להצטלם בסטודיו! אפילו תארתי בציניות את הפוסטרים הישנים והמיושנים. אני מקבלת את ההצעה לגבי המקומות המקורים ואגב, נתת לי רעיון אמיתי. בן זוגי ואני משחקים פול. אני אפילו הכרתי לו את המשחק ומשחקת בכלל לא רע. אחלה. ו...תודה

אתי@

New member
בהמשך לרעיון של אייל - אני מכירה

זוג שהצטלם במסעדת "קימל" היפה. אתם יכולים למצוא אתר יפה (כמו מסעדה - קימל, דוקסה, או אפילו איזה סינית אוריינטלית) ולהצטלם שם. זה דווקא יכול להיות מעניין... בהצלחה

dorlim

New member
ואם כבר מסעדות - הברוהאוס בת"א

מסעדה בתוך מבשלת בירה.... פשוט מקסים (והאמת גם טעים
)

למעלה