לגבי קומיקום...

crusher

New member
לגבי קומיקום...

אני מעוניין להזמין כמה חוברות מקומיקום (אין לי כרטיס אשראי...) אבל לפי מה שהבנתי צריך לתת כרטיס אשראי (בעיה) 1.מישהו יכול להסביר לי איך הולך כל עניין ההזמנה מקומיקום? 2.האם אפשר לשלם בעוד דרך חוץ מכרטיס אשראי? 3. תוך כמה זמן שולחים את חוברות הקומיקס? (אחרי כמה זמן זה מגיע?) 4. האם החוברות נשלחות כדואר רשום או כדואר רגיל (שמגיע לתיבת הדואר הפרטית) בבקשה תענו לי על השאלות...

chatenoire

New member
תשובות

1. כשהאתר עבד (ויעבוד) כרגיל, אפשר להזמין ישירות מהאתר בעזרת שם וסיסמה, לקבל טלפון מערן (מנכ"ל קומיקום) בשביל אישור וזה הכל. כרגע, עד שהאתר יעודכן, אתה יכול לשלוח אימייל אל [email protected] (ערן) עם החוברות שאתה מחפש ובעצם כל שאלה שיש לך. 2. אפשר לשלם בהמחאת דואר (הולכים לדואר, נותנים מזומן, מקבלים המחאת דואר, שולחים אותה) או לבוא למחסנים ביבנה ולקחת את המשלוח בעצמך, אם אתה במקרה באזור. 3. חוברות קומיקס שיש במחסנים מגיעות תוך יומיים-שלושה (הזמן שלוקח לדואר ישראל להעביר חבילות). חוברות שמזמינים מה-Previews מגיעות חודש אחרי שהן יוצאות בארה"ב, ונשלחות אליך ברגע שהן מגיעות אל קומיקום. 4. בקשר לזה עדיף שתברר עם ערן, כי אני לא לגמרי בטוחה, אבל אני חושבת שאפשר לבקש שהחוברות יגיעו בדואר עד הבית. בקיצור, שלח אימייל ואני בטוחה שכל שאלותיך יענו.

crusher

New member
ומה לגבי שאר החנויות?

מישהו הזמין מ"קומיקס וירקות" או "עולם הקומיקס"??? גם שם זה אותו סיפור? מבין שלושת החנויות איזה החנות הכי אמינה? (מבלי לפגוע כמובן...)

alro

New member
לדעתי..

כולם אמינים אבל אני עובד רק עם שניים מהם

crusher

New member
עוד שאלה קטנה

שלחתי לערן מייל היום עם כמה שאלות... תוך כמה זמן הוא אמור לענות לי???

Scum Bunny

New member
שאלה באותו נושא

לפני כשבוא התקשרתי לקומיקום ועשיתי את המנוי לכל ארבעת עותקי ארינאה. בשיחת הטלפון הבטיח לי ערן ששתי החוברות הראשונות יישלחו עוד ביום שישי הקרוב אז, כלומר (אם אני לא טועה) יום שישי שעבר. הקיצר, עד עכשיו עוד לא קיבלתי כלום, וזה טיפה הרבה זמן בשביל דואר בתוך הארץ. האם החוברות כבר נשלחו, או שלא הבנתי משהו?

chatenoire

New member
ארינאה

ערן מודיע שהוא שלח את החוברות. מנסיוני עם שירות הדואר, אי אפשר לדעת מה הם יעשו עם זה או כמה זמן יקח להם (אני עדיין מחכה לחוברות "חלומות באספמיה" שכנראה נשלחו אליי לפני כשבועיים-שלושה), אבל אני באמת מקווה שתקבל את החוברות כמה שיותר מהר. עמך הסליחה.

Scum Bunny

New member
סלחתי

אז בסדר. אני ממשיך לחכות. אגב, באיזה שלב אפשר להתייאש ולהתחיל לנג´ס לכם שוב?

chatenoire

New member
לנג´ס אפשר תמיד

אבל אני אומרת את זה רק בגלל שהמספר המופיע באתר הוא של ערן ולא שלי. אני מקווה שהסחורה תפצה אותך על הזמן שחיכית, בכל מקרה. אני אשמח לשמוע אם כן (ואם לא, כדאי שתזכור שאנחנו יודעים איפה אתה גר).

Scum Bunny

New member
אחלה בחלה.

מחכה בקוצר רוח. Things to do fanart to make people to burry under the front lawn אה.. תתעלמו מהשורה האחרונה.

row

New member
אתם מתכננים דוכנים בקרוב

כי אין לי ממש מזל עם הדואר אז אני לא רוצה להזמין את ארינאה שתיים ובדקתי בכל סטימצקי בתל אביב ופשוט אין לאף אחד ארינאה

chatenoire

New member
תשובות

ברשותך, אני אתחיל מהסוף. סטימצקי: זה באמת לא היה לעניין שבמשך רוב החודש האחרון ואפילו לפני היה קשה להשיג את ארינאה 1 בחנויות. דיברנו עם מי שצריך לדבר, ומסתבר שזה היה קשור בין השאר לספירת מלאי שנתית בסטימצקי, ולא יתרחש שנית. את ארינאה 2 אפשר יהיה להשיג ברשת סטימצקי (וגם בכמה חנויות אחרות) במשך כל שלושת החודשים הבאים. דוכנים: אנחנו מקווים שמאמצע ינואר נוכל להתחיל לפזר דוכנים פה ושם, ולהביא את ארינאה לאנשים עם בעיות דואר למיניהן.

The Crusader

New member
למען האמת...

הדור הישראלי הרשים אותי לטובה... כל פעם שהזמנתי משהוא...זה הגיע ממש מהר! אבל מילא...קראתי את מה שערן כתב למטה...איך אומרים..."shit happens" ^_^

illustrator

New member
ועוד קצת תשובות

crusher - עניתי לך על האימייל. בגדול, אני נמצא במשרד ראשון עד חמישי, ואז עונה על מייל. אני מקווה להעביר את מחשבי לביתי בעוד כשבוע ואז אהיה זמין כל השבוע. שאר התשובות במייל... Scumbunny - לנג´ס זה דבר טוב! במיוחד כשהדואר הישראלי מסוגל להרבה יותר ממה שאפילו אני תיארתי לעצמי. בעקבות ההודעה שלך קפצתי היום לביקור בדואר ולאחר שרשרת תגובות בסגנון "תחכה עוד קצת, זה יגיע" איתרנו שק דואר שלא זכה לטיפול והכיל, בין היתר, את החוברות שלך (אני עדיין מחכה להסבר הרשמי). אז טוב שיידעת אותי, אחרת מי יודע מתי זה היה מתגלה. אני מתנצל על העיכוב, החוברות יצאו לדרך. row - ארינאה שתיים תהיה בחנויות בראשון לינואר, שזה יום רביעי. אביב כבר הגיבה לגבי השאר.

Scum Bunny

New member
וואו

לו רק כולם היו נותנים שירות כזה... תודה חבר´ה. החזרתם לי את האמון במין האנושי :)

HackMachine

New member
היה לך אי פעם אמון במין האנושי?

אני לא מכיר אותך.. מה עשית עם באני!!!?

Scum Bunny

New member
וואו

לו רק כולם היו נותנים שירות כזה... תודה חבר´ה. החזרתם לי את האמון במין האנושי :)

למעלה