לגבי קשירת/צריבת חצוצרות..

I s t a r

New member
לגבי קשירת/צריבת חצוצרות..

ב\מנו היה כאן דיון לגבי אקט צריבת החצוצרות ולגבי ה"סופיות" שלו. מצאתי מאמר קצר על מחקר שנערך בנשים 10שנים אחרי הצריבה לגבי מידת החרטה שלהן. באופן שאותי לא מפתיע כלל- החרטה המועטה ביותר נמצאה אצל נשים שמעולם לא רצו ילדים ועברו את הניתוח בידיעה שזה רק מימוש של רצון בסיסי וחשוב להן מאוד. And the group least likely to have second thoughts? Those who'd never had children. Whatever reasons had influenced them to choose childlessness in the first place seem still to hold true for them, observes lead author Susan D. Hillis, Ph.D., of the Centers for Disease Control and Prevention.

magicgirl1983

New member
אני חושבת ש..

הסיבה שאותן נשים ללא ילדים לא התחרטו לאחר הניתוח, היא שפשוט אותן נשים לא "התגעגעו" למה שמעולם לא היה להם. מכיוון שהן (אנחנו) לא יודעות מה זה לידה ומה זה לגדל ילד אנחנו לא רוצות בזה וקרוב לוודאי שאם נמשיך לעמוד על דעתינו גם לא נרצה. אני בעד לעבור ניתוח כזה...שמעתי שגם אין צלקות...השאלה היא - האם רופא יכול לדעת מבדיקה שיגרתית שהחצוצורות קשורות או צרובות?

isola bella

New member
קשירת/צריבת חצוצרות

היי נראה לי שהייתי שוקלת ברצינות לעבור ניתוח זה אולם 3 דברים בולמים אותי. האחד - אני פחדנית גדולה בכל מה שקשור לבדיקות דם,זריקות,אז ניתוח??? השני- אם עכשיו אני צופה קשיים עצומים למצוא בחברה שלנו מישהו שירצה בי (בגלל שאיני רוצה ילדים וידיד שלי כבר הציע לי ספק בצחוק ספק ברצינות לחפש אירופאי),אז עד כמה זה יהיה קשה אם אני אכיר מישהו ומתישהו איאלץ לשקר לו על הניתוח ולמה עשיתי אותו (אני מאלה שמאמינים שהאמת היא החבר הכי טוב)הוא לא יברח ממני ה'פסיכית'? השלישי - אם עכשיו המשפחה הקרובה שלי מתנגדת להשקפתי מה יהיה אחרי שאספר להם על הניתוח (שוב, אני מאלה שמאמינים שהאמת היא החבר הכי טוב)??? בינתיים אני מסתפקת בגלולות (שמעניקות ביטחון מפני הריון לא רצוי בשיעור של 99 אחוזים) וכיוון שאני בת 33 (קרי 'מבוגרת' ו/או לפי הסטנדרטים של החברה שלנו אמורה להתחיל ברצינות להילחץ מתקתוק השעון הביולוגי שמבחינתי אף פעם לא הייתה לו בטרייה) אז למיטב הבנתי הסיכויים שלי ללדת נמוכים עוד יותר (נדמה לי שמגיל 30 הסיכויים ללדת טבעי יורדים בצורה משמעותית). מבחינתי מה שנשאר לי זה להבהיר למי ש(אם/כש?) איתו אהיה ,שאם חלילה איכנס להריון למרות הגלולות אז מבחינתי אני ישר הולכת על הפלה.נקודה. (כשהפחד מה-זוועטוטון שייוולד לבטח ינצח את הפחד שלי מדם וזריקות) איזולה בלה

Nataly A

New member
גם אני רוצה בניתוח הזה

אבל הדבר היחיד שמונע את זה ממני, זה שאין לי איפה לעשות אותו (טוב, וזה שאין לי כסף..אבל זה משהו אחר).

עינת12

New member
הייתי עושה בשמחה

ומוותרת על ההתקן אחת ולתמיד. אבל יש לי פחד נורא מהתערבויות כירורגיות - טעויות בניתוח, בהרדמה וכו'.

magicgirl1983

New member
למה אני לא מפחדת מהדברים האילו

הדבר היחידי שאני מפחדת ממנו זה בדיקות מעיים...|סמיילי מתעלף|. כל השאר...אני מוכנה לעבור...ניתוחים, זריקות, תפירות..חופשי!

עינת12

New member
אצלי זה רק מהתערבות כירורגית....

אה כן וגם מבדיקות מעיים, אם כבר טרחת להזכיר....

עינת12

New member
שאלה במקומה../images/Emo6.gif

לא רק שאני לא מפחדת ממחטים ואין לי בעיה עם זריקות/לקיחת דם, גם יש לי מה שנקרא "ורידים טובים". אחיות פשוט אוהבות אותי בגלל זה (רק רואות את הורידים שלי ויוצאות בקריאות התפעלות והתלהבות). ולשאלתך: בלי בעיות.

Nataly A

New member
אני פוחדת מהכל, ומעבר לזה

מטעמים בריאותיים/אידאולוגיים הפסקתי לקחת תרופות או ללכת לרופאים (חוץ מהגלולה נגד הריון). אבל אני מוכנה להתגבר על כל זה בשביל לעשות את הניתוח היחיד הזה כדי להפסיק לקחת גלולות עד סוף המחזור שלי. אני ממש חוששת מסרטן ושאר בעיות רפואיות עקב המינון ההולך וגובר בגופי בכל שנה שאני לוקחת גלולות. אבל למיטב הבנתי בארץ אי אפשר לעשות את הניתוח מרצון, אלא רק מכורח רפואי (למה בריאות הנפש שלי היא לא כורח רפואי?).

isola bella

New member
גלולות

היי גם אני לוקחת גלולות (מינס) אם כי 'רק' מזה שנה (מגיל 32 ). יש לי כתבה מעיתון ידיעות אחרונות מדור 'הכל בריאות'/'רק בריאות'. לפי כתבה זו יש יותר יתרונות מאשר חסרונות כתוצאה מנטילת גלולות. אחד היתרונות דוקא שהגלולה מקטינה סיכויים לחלות בסרטן רירית הרחם (אם אני זוכרת נכון). היו לי שתי פחדים מהגלולה שלא התממשו תודה לאל. האחד - שיעור יתר.תודה לאל לא 'פיתחתי' נטיה כזו בגלל הגלולה. השני - השמנת יתר. תודה לאל אני שומרת על ה 50 ק"ג שלי (גובהי 166 ס"מ) וממש לא היה לי מתחשק להראות כ'חייזרית' :) איזולה בלה (נ.ב. ממש,אבל ממש אין מצב שאני אהיה עם מישהו בלי גלולות)

magicgirl1983

New member
האמת ..

אני דיי "גיבורה" כשזה נוגע לרופאים... אבל אני (עקב טראומות אישיות) לא הולכת לעשות בדיקות מעיים גם אם זה יהרוג אותי...נשבעת לכם שאין נורא מזה!! בכלל בדיקות אנליות למינהן ובדיקות וגינליות למינהן ממש אבל ממש עושות לי רע..

I s t a r

New member
לשתיכן../images/Emo140.gif

לגבי "אין כסף לעשות אותו"... אז לדעתי האישית כאשר מדובר בניתוח שאני רואה כחשוב ביותר ,שמשחרר את האישה מהעול של הדאגה והחרדה החודשית ומספק לה אפשרות להיות מחוברת לגוף שלה בצורה שלמה -כאשרהגוף אינו אויב שצריך לחשוש ממנו ביולוגית ונמצא אחרי הניתוח במצב שבו הוא "זורם" בקו ישר עם הנשמה ,הנפש,הרצון ותחושת הביטחון של האישה...לדעתי, שווה להשקיע כסף- גם אם זה מהלוואה או כל דבר אחר. שוב- לדעתי! עינת..אנימבינה את הפחד מהתערבות כירורגיתאולם רק שתדעי שאני מכירה כל כך הרבה נשים שנכנסו להריון עם התקן תוך רחמי שהאופציה הזו מעולם לא עלתה אצלי כרצינית. לפיכך, נותר לבדוק מה עדיף- התערבות כירורגית של ניתוח חד פעמי שמעניק לך את החופש להיות מחוברת לגופך כפי שהוא אמור להיות עבורך- או התערבות כירורגית אפשרית של הפלה ,שהיא הרבה יותר אלימה,מסוכנת וכוללת בתוכה את עוגמת הנפש האיומה של היריון לא רצוי. חלילה,לא באה לשכנע אף אחת, רק להאיר את הנקודה מזוית אחרת. יומ נפלא אישתאר

magicgirl1983

New member
לעינת...

אם בעוד 4 שנים בערך (פחות או יותר) אני אחליט לעשות את הניתוח בארה"ב...את באה איתי?? תראי שזה לא נורא. אני בטוחה כמעט 100% שלשבור את האף ללא הרדמה מקומית הרבה יותר כואב. ואת זה החבר שלי דאג שאני אעבור פעמיים....

I s t a r

New member
למה לשקר?

אתאומרת שאחד מהשיקולים שלך לא להבטיח את גופך מפני דבר שאינך רוצה בו בשום פנים, ולהבטיח את חיי המין שלך כחופשיים ומהנים ללא תופעות לוואי שונות -הוא "מה יחשבו"? ה"מה יחשבו " הזה, בחיי...מחלה ממארת , מעכלת את כל הטוב והאינדבידואל שיש באדם, את הרצון החופשי והצרכים האמיתיים. זה מחריד. אם מישהו יברח ממך כי עשית ניתוח צריבת חצוצרות- את בטוחה שהוא ראוי לך בכלל? שזה סוג האדם שהיית רוצה לידך ממילא? מה שיקרה עם המשפחה שלך (אם תחליטי לספר להם, את לא חייבת- כי מה שקורה בגוף שלך הוא עניינך בלבד) - זה שהם יקבלו את הבת שלהם כמו שהיא-ואם לא- אז עם כל האכזריות שבזה..האם לא מוטב שתדעי על כך? שתדעי שאת אינך נאהבת בכל תנאי ולכן חיה אולי באשליה גדולה שכן?

למעלה