לגבי רדיאטור ומכשיר אדים

לגבי רדיאטור ומכשיר אדים

איך יודעים מתי זה הזמן להדליק את הרדיאטור? האם ניתן וכדאי לשים מכשיר אדים בחדר גם אם התינוקת איננה מצוננת או מנוזלת? (סתם כטיפול מונע?)

כדאי לבדוק מה הטמפ´ בחדר

אם היא לא 25 מעלות אז כדאי לחמם קצת את החדר... בחורף הקודם עמית היה ממש פיצפונצ´יק אז כל ערב בערב שעה המכשיר אדים היה דלוק עם שמן אקליפטוס..שמפיץ גם ריח נעים.

אם כבר אדים אז חמים

אחרי חורף אחד של השתעלויות וצינון אני עדיין לא יודעת למה מועילים האדים הקרים חוץ מלסופר פארם שגובה על מכשיר 300 ש"ח. אצלנו האדים החמים עזרו קצת להקלה על השיעול.

שישיר

New member
אדים קרים

מועילים לילדים עם בעיות נשימתיות, בעיות אסטמה וכאלה. מוסיף לחות לחדר,(אסטמה של העור...). אדים חמים טובים רק לנזלת!

שרה נ

New member
גם לנו המליצו על קרים..

זאת אומרת המליצו שלא לקנות בכלל (ובסוף הבנתי שבגלל שהריאות של הודיה עוד מרעשיות קצת אז עדיף שהיא תהיה בלי מכשיר אדים..) אבל באופן כללי ההמלצה היתה רק על אדים קרים

גם אנחנו החלטנו על קרים,למה?../images/Emo113.gif

כי במצב של דלקת מיתרי הקול למשל (סטרידור), מכשיר אדים חמים מחמיר את המצב. כי היה חשוב לנו העיניין הבטיחותי (אי אפשר להכוות). קנינו מכשיר אדים של קאז לפני שבוע בסופרפארם. עלה לנו 240 ש"ח וקיבלנו מתנה סט לאמבט יפיפה (!) לילדים.

עירית ל

New member
כדאי לקנות בקופת חולים

קניתי בבית מרקחת של קופת חולים כללית - 190 ש"ח

אפרת+

New member
וכלמודי סבל ../images/Emo7.gif זה אכן שיקול חשוב

עידודי חטף כוויה רצינית ביום שבת אחרי שהשמשנו את מכשיר האדים בפעם הראשונה וכך בילינו במוקד וגם עברנו למכשיר קרים...לא מומלץ!

גם לי היה רושם שמכשיר האדם החמים

יעיל יותר, אבל הרופאה של לירי הסבירה שזה תלוי בסוג המחלה. לנזלת "רגילה" זה באמת יותר יעיל, אבל כאשר יש נפיחות בדרכי הנשימה, מה שגורם לשיעול "נבחני" אז אדים קרים אם יעילים יותר, מכיוון שהם גורמים לכיווץ ולפתיחה של מעברי הנשימה.

אמיר.

New member
25 - זה כבר די חם...

אלא אם התינוק הולך עם בגד קצר... נדמה לי (ואני לא מודד) שדברו על 18 (וללבוש חולצה עם שרוול ארוך ..). סתם אדים ? אני אברר - זה בטח מזיק לצבע של החדר ...

mom&shaked

New member
גם לנו המליצו על קרים, זה חורף שני

שאני משתמשת בקרים ומאוד מרוצה.

25 - זו ההמלצה בכל ספרי ההדרכה

וחוצמזה זה מאד נעים..והילד לא צריך 3 שכבות..מספיק אוברול בייביגרו או חולצה דקה ומכנס ואז הוא לא מסורבל ויכול לתרגל את הזחילה. יש לי ילד שלא אוהב הרבה בגדים..אז זה הפתרון שלנו.

רותי&ע

New member
אצלנו הרדיאטור דולק כל הלילה

ובזמנים קשים כשהוא מצונן גם מכשיר האדים (קרים).

לנו יש רדיאטור עם טיימר

ואנחנו מכוונים אותו כך שיפעל למשך כשעה מדי כמה שעות, והחל משעות הבוקר המוקדמות (ארבע-חמש) ברצף עד שעת ההשכמה. אם הרדיאטור עובד כל הלילה, החדר הופך לסאונה. במקביל, אנחנו משתמשים במכשיר אדים (קרים, מתוצרת קאז) שנקנה בקופ"ח ב-180 ש"ח (בשנה שעברה). בין שניהם, ובתוספת שמיכת פוך, החדר נעים יותר.

למעלה