לגבי ריספרדל

1פביולה

New member
לגבי ריספרדל

בטח דנו בנושא לא מעט אבל בכל זאת............................ איזה תוספים ניתן לתת במקביל לריספרדל ללא חשש ? הילד בן 10 מקבל מזה חצי שנה ריספרדל היתי רוצה לתת לו תוספים , בעבר קיבל אומגה שלוש שהזמנו מארצות הברית ויטמין C B6 אבץ מחברת ביוקר מכוון שמביאים את התוספים בנוזל . תודה , פאבי

מצטערת

תצטרכי לשאול רופא שמבין בעניין ריספרידל. לפחות לגבי אומגה 3, צריך להיזהר במקביל לתרופות פסיכיאטריות. לגבי B6 ויטמין C ואבץ - נראה לי בסדר כי אלה תוספים די בסיסיים (שלרובנו יש בהם חוסר), אבל שוב, אני לא רופאה. אני ממליצה לך מאוד ליצור קשר עם אחד המלווים ברשימת בעלי המקצוע - רופאים או מישהו שעובד עם רופא, כמו חיה לוטנר או רוני אנטן.

RebelRex

New member
אני לוקח ריספרדל יחד עם תוספים

עם אומגה3 לא הרגשתי קשר בין השניים ואני לוקח לא מעט אומגה3. אבל אבץ כן השפיע בשבילי על ההשפעה של ריספרדל, ושאר תרופות פסיכאטריות...אבץ מגדיל את ההשפעה (או לפחות ככה זה מרגיש) של ריספרדל ותרופות אחרות.

RebelRex

New member
כן, בערך..קשה לי להגדיר את זה

אני חושב שעד מינון מסויים ההשפעה של זה טובה בסה"כ...אבל במינון גבוהה יחסית של אבץ אני לא אוהב את ההרגשה.מצד שני חשוב להדגיש שאני לוקח ריספרדל לא כטיפול באוטיזם..מצד שלישי, גם חבר שלי שלוקח ריטלין , אומר שאבץ מגדיל בשבילו את ההשפעה של ריטלין (גם את הריכוז וגם את הדברים השליליים).. מקווה שעזרתי במשהו..

למעלה