לגבי ריצת המאה מטר

didos11

New member
לגבי ריצת המאה מטר

מישהו יודע מה שיא העולם כיום ב100 מטר? מי מחזיק בשיא הזה? חוץ מזה יש מישהו שזוכר מה היתה התוצאה של בן ג'ונסון הקנדי בריצת ה 100 מטר שנפסלה? אני פשוט רוצה להשוות את התוצאה שלו אז לזו של שיא העולם כיום.

nitsansh

New member
השיא של בן ג'ונסון בסיאול היה 9.79

לאחר שהוא הודה בשימוש בחומרים אסורים, נפסל השיא שהוא קבע ברומא 1987 שהיה 9.83, וההישג של קרל לואיס בסיאול - 9.92 - הוכר כשיא עולמי.

three

New member
92? אולי 02

ודרך אגב, באיזה תאריך הייתה הזכיית של סמדג'ה בארד?

three

New member
אין מצב

השיא של מונטגומרי לא כל כך ישן דמט. זה היה לפני 3 שנים גג

three

New member
אה, דיברת על אורן...

אופסי טוב בכל מקרה זה לא מפתיע זהוא זכה, כי באותו יום אחותי נולדה, אז היה לו מזל...

לא בדיוק קשור

אבל אני נזכרת באצן המדהים מוריס גרין (רק 200 מ', בלי המאה?), שנחשב אז לאיש המהיר בעולם. בקיצור, איזה גנב מסכן ניסה לחטוף לו את התיק בשדה התעופה. נדמה לי שהוא הצטער על זה

didos11

New member
יואב-מברוכ על הספורטאים בפורום

את השאלות שלי כבר שאלו,אבל ראיתי שזה מקושר גם לאתר ערוץ הספורט.

תמיר1991

New member
טים מונטגומרי קבע בגביע העולם 02'

בפריז שיא עולם נהדר - 9.78, וקיזז מאיה מתוצאתו של מוריס גרין, שזהה לתוצאתו של ג'ונסון מסיאול. שיאו האישי המוכר של ג'ונסון, אגב, עומד על 9.96. בכל אופן, תוצאת השנה בעולם היא 9.88, של שון קרופורד האמריקאי, ואחריו גרין ואספה פאוול הג'מייקני, עם 9.91 וג'סטין גאטלין עם 9.92. גרין, קרופורד וגאטלין יסעו השנה לאתונה, ולטעמי למעט קולינס והטרינידדי המעולה ששמו ברח לי כעת, אין להם שום תחרות על הפודיום. לעניות דעתי, התוצאה בגמר ה- 100 שנה לא תרד מ- 9.95, ואצל הנשים המצב גרוע הרבה יותר. אני לא רואה באופק ירידה מ- 10.90 בגמר. סליחה על המגילה... תמיר.

lionoftherock

New member
אין מצב

לדעתי גם מ10 שניות לא יירדו באתונה, עכשיו עם בדיקות הסמים והכל כבר לא יכולים לעשות כאלו תוצאות... במיוחד ששמעתי שהכניסו לאתונה בדיקה חדשה של סמין שהרבה אתלטים אמריקאים משתמשים בהם

למעלה