לגבי רישום מערכת

לגבי רישום מערכת

קיבלתי הודעה שהתקבלתי כבר לפני שבוע. באתר של החוג רשום ששנה א' נרשמים מחר. אבל במידע לסטודנט כתוב שעוד אין לי תאריכי רישום. מה לעשות?

amitk80

New member
על איזה חוג מדובר?

על איזה חוג מדובר? סטטיסטיקה במקרה? ? אם כן תרימי להם טלפון ותבררי איתם. בכל מקרה אני מציע לך להכין מערכת למקרה שתצטרכי לעשות רישום במיידי. אגב, תסתכלי במועדי רישום שוב בשבת כי הבנתי שמריצים היום boot למערכת הרישום (פורטל) וקיים סיכוי שזה יתעדכן. אין הרבה סדר באוניברסיטה.
שיהיה בהצלחה ואם יש לך עוד שאלות את יכולה לפנות אלי במסרונים. עמית

amitk80

New member
תטלפני אליהם

ותבררי מה בדיוק הולך. מסקרן אותי לדעת איזה חוג זה... עמית

אוף.. אף אחד לא יודע

דיברתי עם התמיכה הטכנית. דיברתי עם מזכירות החוג. אין להם שמץ. אמרו לי להתקשר בעשר וחצי - הרישום מתחיל ב 11

amitk80

New member
האמת שגם לי היה קצת שמח עם הרישום היום

לצערי המזכירויות השונות עדין לא יודעות לעבוד עם המערכת והן ממש מבלבלות את הסטודנטים (בעיקר של שנה א' שעדין עוד לא מעכלים שהם נכנסים לאוניברסיטה). יכול להיות לכם מצב שתאריך הרישום במערכת שונה ממה שאמרו לכם בחוג (למשל אני עשיתי היום מערכת ביחד עם שנה א' במקום ה 19.9) כיוון שאני דו חוגי עם מערכות מידע (החוג לסטטיסטיקה) וככה המערכת נתנה לי תאריך רישום. המזכירות של החוג לצערי לא מבינות הרבה במחשבים בכלל והיו שם דברים שהם אמרו אבל היה צריך להסיק מזה דברים ולעשות אחד ועוד אחד. אל תנסו לשנות מועדי רישום אלא פשוט תזרמו עם המערכת. אם יש לכם בעיות ברישום לקדמים כי לא עשיתם קורס או עשיתם אותו בחוג אחר דברו עם מזכירות החוג שירשמו אותכם בצורה ידנית. לאול מכם שעושים אנגלית השנה ולא נותנים לכם להרשם דרך המערכת כי הקורס הזה לא מופיע גם כן בקשו להרשם ידנית. תדאגו רק להצטייד עם מספר קורס כדי שהליך הרישום יהיה מהיר יותר ולא תצטרכו לגרום למזכירות לנבור. אם יש קורס שאתם חייבים לקחת אבל הוא לא מופיע ברשימה דברו עם מזכירות החוג שירשמו אותכם ידנית אלו פשוט באגים שקרו לי ולחבר שלי היום ברישום וכדאי שאנשים ידעו על כך למקרה שהם יתקלו בבאגים אלו ולא יכנסו ללחץ. הדבר הכי חשוב בסוף התהליך הוא להוציא פלט של המערכת ממדור אישורים אם יש עוד שאלות אז אני פה אשמח לעזור. לילה טוב, עמית

למעלה