האמת שגם לי היה קצת שמח עם הרישום היום
לצערי המזכירויות השונות עדין לא יודעות לעבוד עם המערכת והן ממש מבלבלות את הסטודנטים (בעיקר של שנה א' שעדין עוד לא מעכלים שהם נכנסים לאוניברסיטה). יכול להיות לכם מצב שתאריך הרישום במערכת שונה ממה שאמרו לכם בחוג (למשל אני עשיתי היום מערכת ביחד עם שנה א' במקום ה 19.9) כיוון שאני דו חוגי עם מערכות מידע (החוג לסטטיסטיקה) וככה המערכת נתנה לי תאריך רישום. המזכירות של החוג לצערי לא מבינות הרבה במחשבים בכלל והיו שם דברים שהם אמרו אבל היה צריך להסיק מזה דברים ולעשות אחד ועוד אחד. אל תנסו לשנות מועדי רישום אלא פשוט תזרמו עם המערכת. אם יש לכם בעיות ברישום לקדמים כי לא עשיתם קורס או עשיתם אותו בחוג אחר דברו עם מזכירות החוג שירשמו אותכם בצורה ידנית. לאול מכם שעושים אנגלית השנה ולא נותנים לכם להרשם דרך המערכת כי הקורס הזה לא מופיע גם כן בקשו להרשם ידנית. תדאגו רק להצטייד עם מספר קורס כדי שהליך הרישום יהיה מהיר יותר ולא תצטרכו לגרום למזכירות לנבור. אם יש קורס שאתם חייבים לקחת אבל הוא לא מופיע ברשימה דברו עם מזכירות החוג שירשמו אותכם ידנית אלו פשוט באגים שקרו לי ולחבר שלי היום ברישום וכדאי שאנשים ידעו על כך למקרה שהם יתקלו בבאגים אלו ולא יכנסו ללחץ. הדבר הכי חשוב בסוף התהליך הוא להוציא פלט של המערכת ממדור אישורים אם יש עוד שאלות אז אני פה אשמח לעזור. לילה טוב, עמית