לגבי שירותי התשלום- סכנה ונזק אפשריים?

LoveBeing

New member
לגבי שירותי התשלום- סכנה ונזק אפשריים?

שלום!
רציתי לדעת אם אחרי שנרשמים למערכת התשלומים של תפוז, מספר המבקרים מתאפס? והשאלה החשובה היא אם תפוז יראה שאני מקבל המון כניסות- יש סיכוי שהם ישנו משהו בבלוג שלי או בהגדרות כדי שזה לא יקרה?? לא אכפת לי כל כך מהכסף אלא יותר שיוכלו למצוא את הבלוג שלי כמה שיותר אנשים. יש המון אנשים שמוצאים אותי דרך מנועי חיפוש- ואני מדבר על המון! השאלה היא אם תפוז יחליטו פתאום לעשות איזו חסימה אליהם, או ישנו משהו בהגדרות שמנועי החיפוש לא ימצאו את הבלוג? ואז בעצם אני אפסיד מזה בגדול? כמו כן ראיתי שמי שחותם את הטופס כל הזכויות בעצם נמכרות לתפוז.. יכול להיות שפתאום אני אמצא את עצמי בכל מיני מקומות שאני לא רוצה להיות? או שפתאום תפוז יחליטו לסגור או לשנות את הבלוג שלי?? האם יש התראה או בקשה לפני כן? ועוד דבר אחרון.. יכול להיות מצב שבגלל שיש לי הרבה כניסות, תפוז יחליטו פתאום "לרגל" אחרי הכניסות הבלוג שלי ופתאום להאשים שעשיתי משהו לא בסדר? אחרי הכל גם אני בעצמי בזמנים שאני כותב רשומה- נכנס המון פעמים לרשומה לראות שהכל בסדר. כמו שכתבתי מקודם- הכסף זה לא מה שחשוב לי כאן פשוט חשבתי: "למה לא לקבל משהו בתמורה אחרי כל אותן שנים?" אבל אם יש לזה מחיר כבד.. אני לא אקח סיכון. אשמח לתשובה מלאה ורצינית... תודה! גיל

ע ל ו מ ה

New member
לא נראה לי שתשובה מלאה ורצינית

תוכל אי פעם להגיד לך "כן, תפוז יחסמו כניסות לבלוג שלך". הלא גם אם נרצה לפתח כאלה תיאוריות קונספירציה, הן יהיו חייבות להישאר בגדר תיאוריה. לי לא זכור שראיתי הבדל בסטטיסטיקות אחרי שנרשמתי לשירות. לא הבדל שלא כולם ראו - כולם ראו אז הבדל, בערך בזמן שנוסף השירות, כי תפוז הפסיקו (בצדק) לספור כניסות של רובוטים. השיטה של תפוז שלא לשלם לך יותר מדי, אינה בחסימת כניסות, אלא פשוט באי ספירתם - המונה לתשלום שונה מהמונה בסטטיסטיקות, ומכיל פחות כניסות. לא קראתי לעומק את כל התקנון, אבל אני יודעת שכניסות מחו"ל לא נספרות, יש הגבלה על מספר כניסות של אותו משתמש לאותה רשומה ביום או משהו כזה, והכניסות שלך עצמך ממילא לא נספרות גם בסטטיסטיקה. כן היו פה כבר מקרים של אנשים שהיו להם 500,000 כניסות ביום אחד, ושם התעורר חשד והיו האשמות "שעשו משהו לא בסדר". אבל מי שממשיך כרגיל ורק מקווה לקבל מזה קצת כסף, לא נראה לי שיש לו מה לחשוש. לגבי חתימה על הטופס והזכויות, גם פה, לא קראתי את התקנון עד הסוף וגם לא קראתי את תקנון תפוז בכלל. אני מניחה שמנגנון התשלומים לא משנה בהרבה את הזכויות שיש לתפוז על הכתבים שלנו.

למעלה