לגבי תאוריית ה-Time Loop

לגבי תאוריית ה-Time Loop

אחד הדברים שעדיין לא ברורים לי אחרי סיום הסדרה הוא בעניים תאוריית ה-Time Loop שרצה ברשת לפני כמה חודשים http://www.youtube.com/watch?v=hY3QHjnn4SQ אז בדיעבד זה לא הכיוון שהסוף של הסדרה הלך בו כי ג'ק מת על האי ובסוף אנו רואים את כל העולם שמעבר אבל אולי זה לא סותר? הרי היוצרים טרחו להראות לנו שג'ק מת בדיוק באותה נקודה בה הוא מתעורר בפרק הראשון אחרי התרסקות המטוס (איך הוא הגיע לשם?) ומי שצפה בקטעי הוידאו שמסבירים את התאוריה מוזכר שם שהחתכים שג'ק סובל מהם בפרק הראשון (כביכול מהתרסקות המטוס) הם בעצם מהקרב שלו עם לוק בפרק האחרון של הסדרה מה שבהחלט נראה מאד מדויק ע"פ הפרק האחרון חוצמיזה שהיוצרים טרחו להדגיש שמדובר בדיוק באותה נקודה - ג'ק חולף ע"פ הנעל הימנית של לוק השאלה שלי האם זה בעצם לא סותר? יכול להיות שכן מדובר בסוג של לופ - ואחרי שכל הדרמה האנושית והעל טיבעית מסתיימת הם מגיעים לעולם שמעבר וממשיכים הלאה?

JohnLocke

New member
זה לא לופ

- ג'ק מת ב2007, והמטוס התרסק ב2004. - הנעל הייתה לבנה לגמרי בפרק הראשון, ובפרק האחרון ראו שהיא הייתה בלוייה. - ג'ק לא לבש חליפה בפרק האחרון. - הפצעים כשהוא מת שונים מהפצעים בפרק הראשון. יש עוד עשרות סיבות למה תיאוריית הלופ היא לא נכונה.

MoRoSH11

New member
אני לא מבינה משהו

ג'ק לא מת רק בפרק האחרון? שנת 2010? או שהשנים שם לא תאמו לשנים האמיתיות?

JohnLocke

New member
השנים לא תאמו

המטוס התרסק ב2004, ג'ק יצא מהאי וחי שלוש שנים מחוץ לאי, חזר (אחרי מסע בזמן קצר) ל2007 ומת שם.

מקום המוות של ג'ק

הוא רק סימבולי? וזה שוינסטנס לידו כשהוא מת בדיוק כמו בפרק הראשון גם זה סימבולי? וחוצמיזה..אתה רוצה להגיד לי שהפצע שקייט תופרת לג'ק בפרק הראשון לא זהה לפצע הדקירה מהפרק האחרון? כי זה מאד נראה כך... ואם זה לא כך..אז איך ג'ק הגיע לנקודה הזאת בפרק הראשון?

JohnLocke

New member
מקום המוות של ג'ק הוא סימבולי

גם הופעת ווינסנט היא סימבולית. הפצע של ג'ק בפרק הראשון היה בצד שמאל שלו, הפצע בפרק האחרון היה בצד ימין שלו. ראינו שאחרי ההתרסקות, הרבה אנשים לא נחתו על החוף - רואים במערה שבה הניצולים חיו בעונה 1 שיש שרידים מהמטוס, רואים במפל גופות של אנשים מהמטוס (קייט מוצאת שם את המזוודה). גם קייט, למשל, לא נחתה על החוף אחרי ההתרסקות. ג'ק פשוט נחת שם, אין תעלומה גדולה על העניין הזה.

למעלה