לגבי תאריך מפגש הפורום../images/Emo124.gif

Limbonic Art

New member
לגבי תאריך מפגש הפורום../images/Emo124.gif

עימכם/ן הסליחה התאריך שעידכנתי אותכם לגבי המפגש נדחה בשבוע . הוא התקיים בסוף- באותו המקום שעידכנתי אותכם במסרים ובאותה השעה רק שבתאריך 13.7. במקום 6.7 סליחה על הבלאגן, פשוט הסתבר היום- שלכמה לא מתאים בשישי של עוד שבועיים. נשמח לראות את כולכם../images/Emo8.gif שבוע מצוין לכולם!

Tristitia

New member
אוחח ידעתי שיהיו שינויים

טוב אולי בסוף אגיע די בטוח.

Limbonic Art

New member
לכל חברי הפורום, לבנתיים תראו את המפגש מבוטל

לא יוצא לי לדבר עם אילי משום מה , מקווה שהיא בסדר וסתם עסוקה מידי.

אני פה, סליחה, סופר עסוקה בימים הקודמים

כמה כיף לפתור תרגילים מהבוקר עד הלילה בסופ"ש פלוס פלוס. אבל בגלל שהסמסטר והשנה נגמרו, כנראה שלא יהיו עוד ימים עד כדי כך מטורפים. אני מקווה, לפחות. תחזיקו אצבעות? אני יכולה ב 13. וב6. ובטח גם ב20. לא לבטל לא לבטל!

כבר מחר מתכנן להיות עמוס ../images/Emo10.gif

אבל עמוס כזה שאפשר להבריז לחלקו. עדיף שלא, כי זה לימודים, אבל הפעם לפחות אפשר.

Limbonic Art

New member
אני צריכה לבדוק אם כך

את התאריך 13.7 עם עוד 4 אנשים (כולל אותי ../images/Emo6.gif) בנתיים זה מתאים לך, לרונית, queen helen , TRISTITIA avi1283 מהפורום שלנו עסוק נורא או משהו? ../images/Emo10.gif הוא היחיד שלא הגיב בכלל) וכמובן מחזיקה לך אצבעות!../images/Emo8.gif

korpiklaani

New member
בסוף היום אצלצל אלייך

אוף ב-6.7. לא הייתי אמור לעבוד ובימים האחרים אין לי מושג עכשיו ../images/Emo10.gif אבדוק גם לגבי 13.7 וגם 20.7 אם אפשר לדעת מעכשיו בכלל או אקח חופש<?> ../images/Emo122.gif

Limbonic Art

New member
לבנתיים. המפגש יהיה ב- 13.7 יום שישי

בשעה ובמקום שקבענו במסרים. נשמח לראות את כולם!../images/Emo13.gif (במידה ויהיה שינוי זה יהיה ב-20 לחודש. שבוע אחרי ואחרי זה באמת לא צפוי שינויים, פשוט עוד 3 אנשים צריכים להחזיר תשובה).

Grom18

New member
סתם שאלה לכמה אנשים הודעת וכמה להערכתך יבואו?

Limbonic Art

New member
הודעתי ל-15 (כולל המנהלת שלנו כמובן../images/Emo13.gif)

הלכתי אחורה בחודשיים, 3 בפורום והודעתי אחד/ת לפי האנשים ששייכים לכאן והשתתפו קצת יותר מ"שלום אני חדש/ה" אמנם, לא צפויים לבוא יותר מ-7 (לפי איך שזה נראה כרגע). למה?

למעלה