לגבי תחרויות בארץ בתחום עיסוקכן

noamshoosh

New member
לגבי תחרויות בארץ בתחום עיסוקכן

שלום, מאוד שמחתי לגלות שיש איפשהו בנבכי המרחב הוירטואלי פורום (אחד ויחיד, בודד אבל לא גלמוד) שעוסק בענף הספורט מהיותר יפים שקיימים. כמי שלא מתאמנת בהתעמלות קרקע ומכשירים (כי בגיל 10 אמרו לי באופן סופי שעם מבנה גוף כזה, כדאי לי לפנות לאיגרוף) אבל מאוד מאוד מאוד אוהבת לצפות בו, רציתי לדעת אם יש בכלל תחרויות בארץ, אם הן פתוחות לצפייה לכולם ואיך רוכשים כרטיסים (אם בכלל). כמובן שלא צריך לענות כאן ועכשיו. השאלה האמיתית היא האם תגלו לנו מתי ואיפה יש תחרויות שאפשר לצפות בהן פה בארץ. זהו!

בהחלט יש

ישנן 4 תחרויות רשמיות בשנה: גביע האיגוד 1, גביע האיגוד 2, גביע האיגוד 3 ואליפות ישראל. התחרויות נערכות בד"כ בחודשים אפריל עד יוני והן פתוחות לקהל הרחב, ללא צורך בהזמנת כרטיסים. מעבר לזה ישנן תחרויות נוספות כמו תחרויות ליגה (מסלול עממי), ותחרויות ידידות בלתי רשמיות. כרגע רוב האגודות בתקופת פגרה, ואח"כ מתחילה עונת אימונים חדשה. כשיש תחרויות אנחנו מעדכנים כאן בפורום. כדאי לך להישאר!

PRIHADAR

New member
שכחת את

אליפות ישראל לבוגרות, שלמרות שמס' המתחרות נמוך (משהו כמו 10 מכל הארץ יחד, בערך, נדמה לי) - זו התחרות היותר מרהיבה מין התחרויות בארץ. לא בטוחה מתי זה. אוקטובר אם אני זוכרת נכון. תקנו אותי אם אני טועה. ובונוס לשנת 2009 - המכביה ה-18 -ח"י! -תחרות בינאולמית - בד"כ מגיעות מתעמלות מהטופ העולמי. איזה כיף!

למעלה