לגבי תמהיל שקיבלתי

ניקו46

New member
תגובה

היי,
אתה צודק רק שכל עניין המדד מפחיד אותי ואולי בגלל שאני קורא יותר מדי חומר בנושא,
אני עדיין רוצה לשפר את התמהיל גם בנושא הרביות רק לא ברור לי כמה הבנק יכול להתגמש , אני גם ממתין להצעות מבנקים נוספים

ואני מצרף את התמהיל המלא , לא צילמתי אותו כמו שצריך בהודעה הראשונה

תודה

Mashkantalogix

New member
תשמע איש יקר, נראה לי אתה הולך להכנס לברוך רציני בתמהיל הזה.

מה שהכי קופץ לעין זה גרייס על המסלול פריים , ל-10 שנים, מה ההגיון בעצם לשים במשך 10 שנים את התשלומים על הקרן של הפריים בהקפאה לא להוריד שקל מהקרן של מסלול פריים, ועוד 10 שנים להתחיל לשלם את אותה הקרן שלא זזה רק עם ריבית יותר גבוהה ועל הרבה פחות זמן-לדעתי מתכון להפתעה גדולה ולא נעימה...,זה "שירות דוב"..

שמע, זה משחק מלוכלך, תבין העניין הזה של גרייס בפריים ל-120 חודש, ותחת זה אתה לוקח סכום של 250,000 ₪ מתוך 1488000 בקל"צ ל-117 חודש, ומוריד 2570!!! שקל בכללי כרגע מיכולת ההחזר-גורמת לך למשוך את המסלול הכי מסוכן בריבית משתנה צמודה למדד באופן סתמי ולא כדאי ל-25 שנה.

עצור הכל ותחשוב. סך של רק 15 % מהמשכנתא פוגע לך בכל המשכנתא, זה מיותר זה חבל.
אתה אומר אתה מפחד מהמדד ואז מושך ל25 שנה 500,000 במסלול ריבית משתנה צמודה..זה טעות. זה לא מסתדר עם הרצון שלך להמנע מסיכון.

לא פחות חשוב-בדקת עם איזה תשלום אתה מוצא את עצמך אחרי ה-120 חודש גרייס?

אתה בטוח שתוכל תוך 5 שנים אחרי שהגרייס על הפריים יסתיים להחזיר 495,000 בריבית שתעלה עד אז במסלול הפריים?

לדעתי תמהיל דרקוני .

ניקו46

New member
לגבי תמהיל שקיבלתי

היי,
קיבלתי את התמהיל הבא עבור נכס של 2,480,000
מדובר במשכנתא של 60 אחוז

אני מעוניין בכמה שפחות חשיפה למדד
האם יש מקום לשיפור?

תודה

ניקו46

New member
תודה רבה עבור התגובה.....

אני כרגע מנסה להוריד את גובהה ההלוואה ולהמנע מהגרייס , וגם להוזיל רביות
בנוסף אני מצפה למחזר עם קרנות השתלמות\חסכונות במהלך חיי ההלוואה , לאחר 5 שנים אני אוכל בוודאות לחסל קרוב ל 400 אלף

שאתה אומר 15 אחוז , אתה מתכוון לגרייס?

שוב תודה

למעלה