לגבי תרומת ביציות ועדכון

יעל@

New member
לגבי תרומת ביציות ועדכון

בטיפול הראשון שעשיתי וגם בטיפול הנוכחי תרמתי ביציות. בפעם הזו שאבו 20 ותרמתי 5. בעקבות מה שאני קוראת בנושא אני כל כך מקווה שכל הנושא הזה טהור ולא מושחט, ואני משתדלת שלא לחשוב על זה, אני באמת עושה את זה מכל הלב. מה דעתכן? ודרך אגב אני מפחדת לומר אבל הפעם השגנו 11 עוברים (אחרי שבפעם הראשונה היה לנו רק אחד). וביום ד´ ההחזרה. אז תיזיקו לי אצבעות. יעל

TWEETY =^.^= 6

New member
בהצלחההההה יעל ../images/Emo50.gif

לגבי תרומת הביציות,,,,,את יודעת אולי מהי הפרוצדורה לכך? יש לי מכרה שבודקת אפשרות ולא יודעת מהיכן להתחיל, אני בכלל חשבתי שזה לא חוקי בארץ במיוחד בגלל הפרשה המפחידה שהיתה לפני כמה שנים. אם יש לך ידע בנושא או קצה חוט אשמח מאוד להעביר לה.

עמית@

New member
קודם כל מחזיקה אצבעות,

שנית- ישר כוח על התרומה, אני חושבת שהחשיבות בתרומה היא רבה והמאגרים מצומצמים, אני רציתי והייתי תורמת אלמלא אחוזי ההפריה שלנו גם ככה לא משהו, ולא רצן הפעם לקחת ממני. אמרו שיקחו אחרי הלידה
אז 11 עוברים יפים ואמא נדיבה ואצילת נפש=הריון (לא?) בהצלחה יעלי

../images/Emo13.gif יעל - כל הכבוד.

ממש ריגשת אותי,כן ירבו כמותך. אני בטוחה שתעשי הרבה זוגות (טוב, לפחות 5) מאושרים
עם המעשה הנפלא הזה שעשית - אין לי ספק שהעוברים שלך ישמחו להשתרש ולהתפתח בכזאת אמא נפלאה עם
זהב!!! כמה שאלות שמעניינות אותי (לא חייבת לענות. זה לידע כללי): 1.האם הביציות ניתנות לזוגות אלו או שמא הם צריכים לקנות אותם??? (עם כל הפרשות האחרונות אני כבר לא יודעת איך זה עובד...
) 2.האם את מקבלת תגמול על התרומה (כספי או עזרה בטיפולים) או שאת פשוט "חותמת ויתור" התרומה? 3.(ושאלה אחרונה) - האם את יכולה לעזור להחליט למי לתת?(נגיד לחברה טובה או מישהי שאת יודעת שהיא צריכה) או שזה פשוט החלטה של הרופא??

יעל@

New member
רומי - תשובות

אין לי מושג לגבי מי שמקבל את התרומה, זה חלק מההסכם שעליו חותמים. אני לא יודעת עם הנשים מקבלות את הביציות בחינם או שהן משלמות. בעקבות התרומה אני לא משלמת על הטיפול הן לרופא והן לבית החולים (אנחנו מטופלים פרטי). לציין כי זה לא השיקול שלי בנושא, ואני עושה זאת כמצווה. ואני באמת מקווה שהכל טהור ולא ממוסחר או משהו כזה.

יעל@

New member
ועוד משהו

לגבי התשלום לטיפול, הרופא שלי אמר לי שאנחנו לא משלמים רק לאחר שכבר תרמנו, ולא לפני.

הרמוניה

New member
מחזיקה את כל האצבעות שיש לי

ואפילו עוד כמה.... נראה שהפעם הטיפול ההורמונאלי עשה יותר טוב לביציות שלך ואני נורא נורא מקווה שגם התוצאה הסופית תהיה הרבה יותר טובה.... בענין תרומת ביציות-אני מאוד מזדהה עם הרצון שזה יהיה טהור ונדיב ואמיתי... אני חושבת שגם אני הייתי תורמת-בייחוד נוכח העבודה שאני נעזרת בתרומת זרע-ומרגישה מאוד אסירת תודה המון הצלחה הרמוניה

מרב.

New member
כל הכבוד יעלי,

זו אצילות נפש לשמה- לאחת, לא שתיים- חמש! הלוואי שמהפריה זו יצאו 6 הריונות ו-14 מוקפאים
מרב

נועם@בת

New member
כולכבוד יעל, ובהצלחה ../images/Emo45.gif

ואני לא חושבת שיש לך בכל סיבה לדאוג. אותם מקרים בהם היתה האשמה היו מקרים שנשים קיבלו טיפול בחינם תמורת הבטחתן לתרומת ביציות. והיו נשים שטענו כי הטיפול בהם היה אגרסיבי כדי להפיק יותר ביציות. (עד היום מודבר על האשמה בלבד, ומקרים בודדים בלבד). אף אחד לא טען שביציות שניתנות בתרומה נעשה בהם שימוש לא חוקי או לא מוסרי. תחשבי על אשה שאינה יכולה להרות כי אין לה ביציות, או יש לה ביציות לא תקינות. ובזכות הביציות שלך תהרה ותלד. אין מעשה יותר נאצל ממה שעשית. שיתחלקו
יוחזרו
וישרישו
מחזיקה לכם אצבעות נועם

למעלה