לגבי I can't quit you, babe

M e n s R e a

New member
לגבי I can't quit you, babe

אישית אני מעדיף בהרבה את גרסת האלבום הראשון. כידוע יש עוד גרסה שיצאה באלבום, בקודה האחרון. מישהו מעדיף אותה? ובהקשר הזה-בקודה כתוב שזה נלקח מחזרה שלפני הופעה ב-73 אם אני לא טועה, אבל יש לי חבר שטוען שראה הקלטה של ההופעה (או האזין, לצורך העניין), ומשוכנע שמדובר בהקלטה מההופעה עצמה. למישהו יש מושג?

Speed King

New member
אני לא מאמין שזו הקלטה של ההופעה

עצמה, זה די ברור שהם הקליטו את זה באולפן בהקלטת לייב.. ולגבי ביצוע לשיר הזה אני בכלל מעדיף את הביצוע שליר כפי שהוא מבוצע בroyal albert hall ב1970, בכלל כל ההופעה הזו מדהימה..

AeroTom

New member
הגרסה ב-Coda היא מ-1970

ב-Soundcheck לפני ההופעה ב-Royal Albert Hall שהזכירו כאן. זה קיים בהחלט בוידאו וגם מופיע ב-DVD הכפול של הלהקה ביחד עם השירים האחרים שם ב-Royal Albert Hall. הגרסה הזאת ב-Coda שהיא בעיקרון בחזרות להופעה, אכן מאוד דומה לגרסה של ההופעה עצמה. קראתי שהיו שמועות שזו אכן אותה גרסת הלייב מההופעה שמופיעה גם ב-Coda, אבל אף אחד לא ידע זאת רשמית. אז בעיקרון זו גרסה ממש דומה... ובחוברת של Coda רשום לך מאיפה זה לקוח, שזה ה-1 בינואר 1970 בחזרה ל-Royal Albert, שזה אגב טעות, כי באמת זה ב-9 לינואר. אני לא סגור על עצמי איזו גרסה אני יותר מעדיף. אני אוהב מאוד את 2 הגרסאות. כרגע אם הייתי חייב לבחור הייתי הולך על הגרסה של ה-Albert Hall. לייב בא לי כרגע טוב יותר...

M e n s R e a

New member
זהו, זה מה שעניין אותי

כי זה שדיברתי איתו טען בצורה מאד נחרצת שזה בעצם לא מהקלטת החזרה, אלא מההופעה עצמה. הנחתי שהוא טועה, עכשיו אני בטוח.

SaintJohn

New member
אני המעדיף את הגירסה מ-Coda

אין כזה הרבה הבדל והם מאוד דומים, אבל אני מעדיף יותר את איך שהגירסה מ-Coda נשמעת.

למעלה