לגברים......

לגברים......

האם מרחק משפיע??????..על קשר?.. האם לא תירצן להתחיל קשר מרחוק ???????למה?.....

זִיגזַג

New member
תלוי...

אם המרחק יגרום לכך שלא נראה אחד ת'שני חודשים אז כן!.. המרחק מפריע.. אבל לפעמים זה בריא לא להפגש כל השבוע ולהתגעגע ואז להיות כל סוף בשוע ביחד.. לפעמים זה טוב המרחק הזה!!!

Vdrums

New member
אני לא כל כך בעד,

כי זה כיף שאפשר לצאת מהבית וללכת לחברה ברגל...

נעמייה

New member
הכל תלוי בבני הזוג

אני מכירה זוג שהיא מבאר שבע והוא מצפת והם מתחתנים ממש עוד מעט.. אם הקשר כבר נוצר, התפתחה אהבה וקשרי חברות טובים... אפשר להתגבר על המרחק. אם מלכתחילה להתחיל קשר בידיעה שיש מרחק? זה תלוי בבני הזוג אם הם מוכנים לוותר על מקום מגוריהם ולעבור לגור איפשהו באמצע- לכשהקשר יתבסס..

ebony

New member
מרחק...

תיראי מנסיוני האישי מרחק מהווה בעיה אבל זה מאוד תלוי בבני הזוג... לי לדוגמא קשה עם מרחק.... אבל אני גם הטיפוס שרוצה המון תשומת לב מבן הזוג שלו.....
יש לי חברה שיצאה במשך 3 שנים עם בחור שגר בחיפה שעה וחצי של נסיעה מכאן.... והכל היה סבבה והסיבה שהם נפרדו לא הייתה בגלל המרחק אלה בגלל ריב מטופש.... ולי לפעמים קרה שיצאתי עם בחור שגר כמה דקות מהבית שלי באותה עיר והרגשתי כאילו שהוא גר אלפי שנות אור ממני...... מה שאני מנסה לומר זה שזה מאוד תלוי בזוג שנמצא בקשר ובכימיה שבניהם כי לפעמים גם כשהוא רחוק אפשר להרגיש שהוא קרוב
אבוני....

coaxcable

New member
yeah - i dont like real long

distance cuz it makes it hard for me...and i had a few real distrance relations....it tired me up and i was so hmmm "me-voas" from the driving than happy from seeing my EX'es ;/

tokit

New member
לדעתי זה כן משפיע

אבל זה גם תלוי במרחק. לא חושבת ש-100 ק"מ היו משפיעים, אבל יותר מזה נראה לי קצת בעייתי, בעיקר אם הקשר הופך לאינטניסיבי. לי היה קשר עם גבר שגר 3500 ק"מ ממני, והרגשתי שזה לא יעבוד לאורך זמן. אז קניתי כרטיס חד כיווני, ארזתי כמה ספרים וכמה זוגות נעליים (וגם כמה מעילי חורף חמים...) והימרתי על כל הקופה. זה היה לפני 7 שנים ואני עדיין איתו..

Sefy

New member
אני לא מאמין שלמרחק יש קשר

אהבה יכולה להגיע למרחקים, ולי היה כבר קשר כזה שנגמר דווקא לא מהסיבות האלו. והקשר שלי היה אפילו יותר רחוק משל טוקית, שלי היה עד אוסטרליה... כך שלגבי, לאהבה אין מרחק... אולי לאחרים יש...

נראה לי....(;

ש..אין דבר שעומד בפני הרצון.. הכול תלוי באהבה שקיימת.. אם האהבה חזקה והרצון רק מתגבר.. אז אין שום סיבה שהמרחק יהווה בעיה או ישפיע על הצלחת הקשר.. היום יש הרבה אפשרויות להיפגש..הכול תלוי ברצון להשקיע ובאהבה!! אני אישית...דווקא בעד קשר שבני הזוג טיפה רחוקים.. ולא הכול מונח מתחת לאף..(; כי אז יש את עניין הגעגוע וגם לתת טיפה חופש האחד לשני.. הקשר לא נמאס מהר מדי..(:) לא לוקחים גם את בני הזוג כמובן מאליו ותמיד תמיד יהיה את הכיף להיפגש.. והחיבוק הזה..החזק והחם..(;..אחרי ימבה זמן שלא נפגשים..(; מנסיון..שרוב הקשרים הארוכים היו ממרחק אצלי..:)

למעלה