לגברת צליל מהנוער העובד והלומד!!!!!

my name is guy

New member
לגברת צליל מהנוער העובד והלומד!!!!!

האמת זאת הפעם הראשונה שאני כותב בפורום הזה סתם במקרה נכנסתי כי כן אני מורעל אל הצופים וכן כי אני לא יעבור לשום תנועה אחרת ובטוח שלא לנוער העובד והלומד לא בגלל שאין אנשים נחמדים כי יש ורוב החברים שלי בנוער העובד והלומד אלה בגלל הערכים שאתם מתיימרים להעביר אז ככה המגילה שאני הולך לכתוב היא רק תמצית למה שאני חושב אל כל הדברים שאצרת ויש לך מזל שאלה רק דיבורים כי העלת לי את הפיוזים ממש גבוה דבר ראשון כשמתחילים לדבר דבר ראשון חושבים אל מה הולכים להגיד ורק אז כותבים ולא להפך דוגמא קטנה מי את צליל מקן זיכרון שתגידי לי או לכל אדם אחר אל מה הוא צריך לכתוב בפורום אומנם זה פורום צופים אך זה לא אומר שכל שיחה ושיחה פה צריכה להיות בעלת ערכים ומטרות וכן מותר לדבר פה גם אל קטנטנות וגם אל פוקימון אם אנשים רוצים מכיוון שיש חוק האומר חופש הדיבור ואין הגבלה בפורום לדבר רק אל ענייני צופים לדעתי צליל כדאי שתשקלי מילים שוב בפעם הבאה !!!!! ועכשיו בנוגע לכל הדברים שאמרת כתבת או איך שתרצי נתחיל בזה שאין לכם תקציב אני לא יודע מה התקציב המדוייק שלכם בקן או מה הממוצע כסף של כל קן בארץ אבל מתוך העובדה שהינכם קומוניסטים זה לא אומר שאתם אמורים לשתף אחד את חברו ?! תחשבי אל זה חוץ מזה תפסיקי לזיין בשכל ובאמת סליחה על צורת הביטוי אבל הכסף שאתם מקבלים מתנועת העבודה הוא לא פיצפון אלא נוטע יותר לעצום ולגבי זה שאנחנו מקבלים כסף מכל מקום שאת חושבת או לא חושבת זה שטויות ובאמת צריך לבדוק לפני שמדברים. ונעבור לנושא כואב אחר המפקד אני לא אגיד לך שאנחנו לא עושים הכל בכל התנועה כדי שבמפדק הזה לא תהיה מפלה כמו במפקד הקודם ורק לעובדה במפקד האחרון הפסידה תנועת הצופים 8 מיליון שקל לשנה תעשי חישוב קל 5 שנים מאז המפקד כפול 8 מיליון יצא לך 40 מיליון שקל שזה לא מעט אבל שוב כמונו כמוכם גם אתם לא צדיקים וגם אתם תערכו למפקד כמו שצריך וכן גם עמוק בליבך אני מאמין שאת יודעת שהשימחה שהייתה לכם היא כדי להביא חניכים ובין היתר גם להעלות קצת את המורל !!!!! ונמשיך עם נושא תנועת הצופים לא מפגישה הנהגות חביבתי כל מחנה יש פגישה ארוכה בין הנהגות יש פעולות שיכבה במהלך כל השנה בהנהגות קורסים תנועתיים בקיץ הם קורסים ארציים שומרי שבת כדי לכבד את צופי העדה ותאמיני לי שזאת רק ההתחלה יש שיתןף אדיר בין שבטים בתוך הנהגות וכך הלאה והלאה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נושא הבא את רואה אני ממש בשוונג המיסים שלוקחים הצופים מהחניכים שלהם אמרת 600 שקל נכון וגם לא נכון לא נכון יש שבטים בארץ שלוקחים שלוש מאות שקל יש כאלה 200 ויש כאלה שלא לוקחים בכלל וכאן נחזור שוב לעניין הסיבסוד הכל תלוי בעירייה שהיא הגורם המסבסד היחיד ומידת ההתחשבות שלה וכן ישנם שבטים לדוגמא השבט שלי שלוקח 600 שקל אז מצד אחד זה הרבה אבל שאלת את עצמך למה דבר ראשון כי אין סיבסוד בגרוש אפילו לא שקל דבר שני יש דברים שהיא אפשר לוותר עליהם כמו ביטוח !!! וכמובן שיש יוצאים מן הכלל ומי שלא יכול לעמוד בזה מתחשבים בו כן תאמיני או לא גם אנחנו בני אדם וחוץ מזה נחזור למתמטיקה קלה גם 600 שקל על פני שנה יוצאים לא יותר מ-50 שקלים את במקרה בחוג כלשהו אני כןאני לומד סקסופון את יודעת שחוץ מכלי שלא עולה מעט יש שיעורים שעולים בסביבות 150-200 שקל בחודש לעומת הצופם זה נראה מעט ... ואני מסכים איתך לחלוטין שתנועת הצופים מורכבת יותר משכבות עשירות באוכלוסיה אבל לא תמיד זה כך ... ולסיום ברצוני להבהיר כמה הערות קטנות דבר ראשון חרא לפעמים יכול היות מאוד מיוחד וקרוא לתנועת הצופים או לחלק ממנה חרא זאת הכללה וממש במקום דבר שני במקום לנסות לשפר אותנו קודם תנסו לשפר את עצמכם (לדוגמא -מישהי משתינה וכולם הולכים ומסתכלים גיחי גיחי...) ולדעתי את בטח מאוד מגניבה אצלך בשבט ויכול להיות מאוד חכמה ומיוחדת אני לא מכיר אותך ועם כן יכול להיות שהייתי מגלה בן אדם מקסים אבל כרגע נשאר לי רק לומר לך שלפעמים הדבר הטוב ביותר הוא להסתכל אצלך ולא אצל אחרים או פשוט מאוד לשתוק !!!!!!

אדון שגיאות כתיב יקר

מרוב בולשיט ושטויות שרשמת,אני לא יודעת מאיפה להתחיל לתקן ולהעמיד דברים על דיוקם. אז אתה יודע מה? אני פשוט לא אעשה את זה. אני אתן לך להשאר בהנחות התקועות שלך,ובעמדות והשקפות העולם שאתה כל כך בטוח בהן,תתבשל בזה. אני אגיב למשהו קטן אחד,השרשור הזה שפתחנו,ליתר דיוק-אני פתחתי,בקשר ל "מישהי משתינה וכולם צוחקים"... זה כדי להוסיף קצת צחוקים ופלפל לפורום. אנחנו שלא בדומה אליכם,מפתחים דיונים 24/7...כל הזמן... לעשות שרשורים מצחיקים מדי פעם עוד לא הרג אף אחד. הנוער העובד והלומד אימפריה,גם אם לא בא לך להכיר בזה IN YOUR FACE

my name is guy

New member
גברת איך שלא תקראי לך ...

תהני עם השרשורים שלך כי אותי הם ממש לא מעניינים ובאמת ששגיאות הכתיב לא מזיזות לי כי אני את הבגרות שלי כבר עשיתי (וואו איך רצית להגיד את זה !!!!) נ.ב -אולי כדאי שתקראי קצת מה שכתוב אצלך באתר לפני שאת מגיבה על הפורום הזה

למעלה