לגברת שטיין יש בת נאה

נילס23

New member
לגברת שטיין יש בת נאה

אני על משהו הלילה היא הנערה שאותה רציתי אשמור לה את הריקוד הבא נכבוש את הרחבה נוכל להמשיך מפה נדבר על הא ודה לגברת שטיין יש בת נאה ושהיא לא לבושה... ישנה הרגשה של התחלה של משהו נפלא לגברת שטיין יש בת זקונים קרועה עם נמשים בין לבין עושה קסמים ושהיא מחייכת,אתה עמוק אצלה ברשת דברים השתנו הבהרתי את עצמי בהצגה שלה הקהל משוחד צבועים אחד אחד בנו לה ארמון ומשרתים השקעה לעתיד ללילות לבנים לכי חפשי ת`חברים...

ואם היא מכוערת?

ובכלל אני תוהה מה רצית לספר ובמה לשתף אותנו. אבל אולי גם זה עדיף על התרדמה הכללית ועל חוסר התגובה והדיון, כולל המנהל הנוכח-נפקד. חררר פסססס חררר פססס... תעירו אותי בבקשה... על זה יש אצלנו מוסר השכל של ג'וחא שאומר בערך כך: אם תעיר את החמור - ינער. ואם את הכלב - ינבח. והתרנגול יודיע שעלה היום. ואם אותי - סימן שהגיע הזמן ללכת לישון. בערבית זה נשמע יותר טוב

birth and death

New member
אהבתי את המבנה

אז ברשותך גנבתי אותו ועשית שיר אחר אני על משהו הלילה אנדרנלין ואנדופינים הנערה אותה רציתי מחייכת אליי בין הסדינים נוכל להמשיך מפה אך בוודאי זה יגדע לגברת שטיין הייתה בת נאה שנאת חינם ומלחמה... הייתה ההרגשה של תחילת חיינו הבוגרים גאווה של לוחמים לגברת שטיין יש בת זקונים שובבה עם מכנסיים קרועים בין לבין חולמת להיות נסיכה גברת שטיין מגדלת אותה כאילו הייתה ביתה דברים השתנו המלחמה נגמרה בהצגה מול קהל משוחד בגאווה צביעות על האולם שורה ארמון, גנים ומשרתים השקעה לעתיד למען הדורות הבאים עכשיו חפשו ת'חברים...

יעל 1984

New member
כמעט גרמת לי להעלב בשם גברת שטיין ../images/Emo6.gif

שזה טוב, מאד, זה אומר שבשלושת הבתים הראשונים הספקתי להיקשר אליה ולהזדהות איתה והופתעתי בדיוק כמוה שאמרת לה לחפש ת'חברים
. אגב, השיר מאד מעומעם ואם היו מבקשים ממנו לטוות סיפור מאחורי הקלעים של השיר היה לי מאד קשה לעשות זאת. אולי הדבר היחיד שיכלתי לומר בוודאות הוא דווקא על הדובר בשיר, שהוא קצת קיצוני, קצת כמו חתול
שמלקק אותך ברגע אחד ושורט אותך ברגע שלאחר מכן.

למעלה