על זה דיברתי בעבר..(תקראו. מדברים על סקס
ולכן גם הגעתי (שוב, לדעתי ORLAD כאן האירה את עיניי לגבי הפורום) לפורום זה.
מהי אותה ההרגשה שבאמת גורמת לאנשים להבין - זהו , אני "חייב/ת" לבצע שינוי מין (ניתוחי, הורמונלי, לא חשוב).
א. אגיד כמה דברים על מה שכתבת . הגדרת נכון "טרנסיות אוחצ׳-פרחות" -אהבתי. גם אני הכרתי יותר אותן וזו התדמית היתה לי על הקהילה.
הטרנסיות הנראות שאני נתקלתי בחיים היו הניראות יותר כאמור, אלו במקומות ציבוריים מועדונים , או עובדות בזה.. גסות ,אלימות... צרות עין , מגעילות ופשוע רוע רוע ואלימות.
ב. אותה בעייה היא גם להרבה קהילות. גם קהילת ההומואים . הקהילה ה"נראית" היא של אותם הומואים לפעמים צעקניים, או נשיים וכו'... הרבה תמיד היו תוהים , האם יש הומואים נחבאים שחיים בזוגיות של שנים ? כן . יש . פשוט לא רואים אותם כי הם לא מסתובבים אולי ב"האומן" וכו'.
ג. לגבי הקטע של הידיד שלך... אגיד לך בכנות..נשמע קצת שבכל זאת יש משהו של קינאה ביחס שלך כלפיו. מזכיר לי קצת יחס של טרנסיות שלא אוהבות "מתלבשות"... (גם אם בצדק את אומרת או לא.. ככה זה קצת מרגיש. שגם בתוך טיעונייך שיכולים להיות צודקים , תמיד יש איזה ניצוץ של קינאה כאילו "מי הוא, ההומו הנשי הזה שנכנס לטריטוריה שלנו. אנחנו, שעבדנו קשה ורצינו את זה מילדות , ולקחנו הורמונים וכו' וכו' וכו')
ד. ולשם זה פתחתי את התגובה בעצם
זה מזכיר לי שאחת השאלות שלי הראשונות ששאלתי בפורום המקביל היו , איך בעצם "יודעים".
כי אני מודה, אם אני הייתי י ו ד ע ת מלשון ודאות פנימית שאני אישה בפנים - היה לי יותר קל לצאת ולהכריז בפני העולם מה אני וזהו. שיתפוצצו כולם. אומנם התהליך הוא מאוד לא פשוט. אבל כשיודעים, פנימית, מי אתה ומה אתה , כשהדרך ברורה - יותר קל לקום ולעשות אותה.
גם שאלתי בעבר, האם באמת "לדעת" זה כל הדברים הקלישאתים כמו :
מגיל 4 שיחקתי בבובות,
מגיל 4 לבשתי בסתר את עקבי אימי ..
וכו' וכו'..
ונאמר לי פה בתגובות , כי יש מגוון רווח של "ידיעה טרנסית" שאדם "יודע" שהוא נולד בגוף הלא נכון וזה לא דווקא משהו פנימי שמגיע בגיל 4 (או 5 או 6).
אני למשל, נולדתי ותמיד הייתי כבחור עדין, בלי לעשות כלום.
אני לא "הומו נשי" , ולא "אוחצ'". ממש לא... ועדיין עדין .. בלי להקצין שום דבר בתנועותי או דיבור. (כיום ,כבר התבגרתי ופחות עדינים במראה וכו').
בלי לעשות כלום הייתי תמיד על קו התפר. וזה התאים לי.
השאלות אצלי מתעוררות היום , כשאני כבר לא יכולה לחיות כ"גבר עדין" אבל גם קשה לי ולא מתאים לי כ"גבר גבר".
להיפך , אני מכירה הומואים נשיים מאוד, ואוחצ'ות , שאין להם שום רצון ממש להיות אישה.. והם יישארו כך גם עד גיל 80 , 90 ויותר. וזה טוב להם.
כלומר - לא בהכרח דווקא הומו-נשי הוא מישהו שצעד אבולוציוני בדרך להיות אישה , אני מניחה
לי מפריע יותר תופעה של הומואים , שאין להם שום נטייה או תחושה לנשיות , אבל ששמים פיאה וקונים חוטיני ומתלבשים רק כדי להשיג זיונים עם סטרייטים.
כלומר - זכותם והכל, אין לאף אחד בעלות על העניין הזה .. אבל זה מין נהיה כזה נפוץ והופך את העניין לפעמים לקצת יותר זול.