לגבר שלי יש יום הולדת

josefa30

New member
לגבר שלי יש יום הולדת

מה קונים לו מתנה ליום הולדת 49......אגב הוא נשוי......ככה שיש כמה מגבלות לכמה מתנות....נא עיזרו לי....

sweet illusion

New member
טופס גירושין... ../images/Emo8.gif

או שתקחי אותו ל"נסיעת עסקים" בחו"ל... ספר הדרכה "איך לשפר את חיי הנישואין?" יכול להיות רעיון נחמד. רעל לאישתו יכול לשרת כמה מטרות... אולי ויאגרה - בכל זאת, בגיל שלו להחזיק שתי נשים זו משימה לא קלה.

jessy19

New member
ואולי תקני מתנה לעצמך...

מתנה שלא עולה כסף ותיפרדי ממנו? שאלה לי אלייך: את לא חושבת שכדאי לך לצאת עם אדם שיהיה רק שלך ולא של מישהי אחרת? ואת לא חושבת שאת פוגעת באישתו ובילדיו- יש לאדם משפחה.

גברברת

New member
אמנם התבקשנו לתת עיצה למתנה ולא

לשינוי דרך חיים... אבל אנחנו ישראלים ולא יכולים בלי להביע את דעתנו נכון? :) אני בדעתך ג'סי שעליה לשלוח אותו לדרכו אבל מסיבות אחרות לגמרי, אמרתי כבר בעבר שבעיני להיות "סקונד בסט" של מישהו זה הדבר הכי נורא שיכול להיות. ומי שפוגע במשפחתו זה הוא והוא בלבד ואם זו לא הייתה אישה זו זו לבטח הייתה מישהי אחרת.

GraspOfAir

New member
חבל באמת שאתם לא יכולים להתעלות

ולחסוך ממנה את הטפות המוסר. היא לא זו שהורסת משפחה. אם זו לא היתה היא זו היתה מישהי אחרת. את הויכוח המוסרי אתם צריכים לעשות עם בן הזוג שלה. בענין ה"סקונד בסט" אתם לא חושבים שהיא עשתה את החשבון שלה והיא ממשיכה (כך אני מקווה) כי טוב לה היכן שהיא נמצאת?
אויר לנשימה

גברברת

New member
ברוכה הבאה

אני הייתי קונה לו יום פינוק זוגי באיזה ספא נחמד קרוב למשרד

אורזמן

New member
מתנות......../images/Emo77.gif

תשאלי בפורום 'ימי הולדת ומתנות'... http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=588

מיקצב

New member
קונים חופשה

לכולם היא ביקשה עזרה ולא שתרדו עליה . חוץ מזה בעיניי אין היא הבוגדת , היא לא התחייבה לקשר ובאה בברית-הנישואין כך שאין לה מחוייבות לאף אחד מעבר לעצמה .

למעלה