לגדולה מכולם!!!! שלי! כפרה, מזל טוב לרגל יום הולדתך נייט
N Nייט New member 21/5/06 #1 לגדולה מכולם!!!! ../images/Emo49.gif ../images/Emo65.gif שלי! כפרה, מזל טוב לרגל יום הולדתך נייט
A afiksambol New member 21/5/06 #2 ../images/Emo20.gif ../images/Emo141.gif מזל טוב ../images/Emo39.gif ../images/Emo142.gif יומולדת שמח, מותק... ומזל טוב ( בלי עין הרע, כמובן... ) על הפס החדש.
../images/Emo20.gif ../images/Emo141.gif מזל טוב ../images/Emo39.gif ../images/Emo142.gif יומולדת שמח, מותק... ומזל טוב ( בלי עין הרע, כמובן... ) על הפס החדש.
N nikonit New member 22/5/06 #8 ../images/Emo49.gif../images/Emo48.gif../images/Emo77.gif../images/Emo151.gif../images/Emo65.gif
מ מכשפה ללילה אחד New member 24/5/06 #11 יאו תודה תודה תודה לכולם.. מעכשיו אני גם בכירה המבחן היה ביום הולדת שלי.. מי היה מאמין... וואי תודה אוהבת
יאו תודה תודה תודה לכולם.. מעכשיו אני גם בכירה המבחן היה ביום הולדת שלי.. מי היה מאמין... וואי תודה אוהבת
P piglet101 New member 5/6/06 #14 שלי... בס"ד דבר ראשון מזל טוב ודבר שני - עכשיו שסיימת את הקורס אני אשמח לקבל את הדיסק... סוף החודש אני שוב בלוד... איילת
שלי... בס"ד דבר ראשון מזל טוב ודבר שני - עכשיו שסיימת את הקורס אני אשמח לקבל את הדיסק... סוף החודש אני שוב בלוד... איילת
י יעסי16 New member 25/5/06 #13 מזל טוב לא מכיר אבל בכל זאת מזל טוב שיהיה שנה עם מאה אחוז הצלחה אני לא בלי מקרים בכלל כצ זה החיים שלנו
מזל טוב לא מכיר אבל בכל זאת מזל טוב שיהיה שנה עם מאה אחוז הצלחה אני לא בלי מקרים בכלל כצ זה החיים שלנו