לגדולה מכולן פרח לבוקר

בוקר טוב גם לך

חיוך של אושר היה על פני כשקיבלתי את הפרח. תודה. שיהיה לך היום הכי טוב בעולם. היום הכי נפלא. נתראה בערב. ביי יקירי.

ערב קסום ו..פרח

היי ממי היה גדול היום אני חשבתי על זה בחלום טוב גובל ברטוב בדרך הביתה ברכבת מתא לחדרה אני אהיה בצאט עד 22.30 בערך אני חושב שלך מהאני אומר בציפיה הגדול מכולם

בוקר טוב יקירי

אתמול בערב ``התעלפתי`` מרב עייפות. אני מניחה שזה בגלל ההתרגשות של מה שעבר עלי. היה נפלא. נדבר. ביי.

בוקר טוב

נכנסתי ויצאתי כבר מיליון פעם ואתה לא פה. בבית, אין לי מחשב - הוא בתיקון. זה יקח עוד יום יומיים. שיהיה לך אחלה יום. אני.

מאהבת וירטואלית שלי......

מאהבת וירטואלית שלי מה שלומך. אצלי הכול סבבה אני רואה שהיתיאשת מימני סתאאאאאאאאם (((-: אני רוצה אותך אישה שלי את חסרה לי לנפש ולרגישויות שלי. מיתגעגע אלייך ואל מילותייך. שלך הגדול מכולם נ.ב , אים יהיה לך מחשב היום אוו מחר אוו בשבת תישלחי לי הודעה ביי ביי ממוש נשיקה וחיבוק

אות חיים!

תישלחי לי מחר sms בסלולרי שאדע שלו איבדנו את זה !!!! שלך הגדול מכולם ויש הפתעה(-:

הערב יקירי הערב

בוא לצאט הערב יקירי משעה 22.30. אהיה שם ונשוחח.נשיקות. המאהבת הוירטואלית שלך.

יש...........................

קיבלתי את הזמנתך אני אהיה תבואי לבושה מתאים (-: אני קצר רוח כניראה שבאמת יש כאן משהוא מיוחד!!!! שלך ורק שלך אני הוא הגדול מכולם. נ.ב היגיעה הזמן לצאת מהוירטואליות חומר למחשבה ליקראת הלילה ביי לבנתיים ה ג ד ו ל מכוווווווווולם.

האמת שלי

האמת היא שאים ליפניי שבועים היית אחת מיני רבות בצאט. אז היום את יחדה במינה ואים ליפניי שבועיים סטוץ טוב היה מספק אותי אז היום גם כמילות הזמר המהולל שלמה ארצי האגדי בישביל כוס קפה איתך היתי שם גם אלף דולר ואים את מאמינה בזה אז ביום שתאמיני לי תיתקשרי שלך......

חשבתי..........

חשבתי עלייך עד שנירדמתי [ותאמיני לי לו היה פשוט להירדם] שיהיה לך בוקר גדול לפחות כמו שלי אני מאושר רק מילחשוב עלייך אישה גרמת לי להרגיש יותר גדול מגדול אתמול אז עד שניפגש שנית ביי מתוקונת נ.ב הסלולרי שלי זמין (-

לאחד והיחיד

לאיש שלי. למתוק שלי. לאחד והיחיד. נשמה. אתה לא יודע מה עבר עלי ביומיים האחרונים.. זה מתחיל עם הבן שלי שחולה ולא ישנתי כל הלילה, גנב (גנב!!!) שנכנס אלינו הביתה פעם שניה ברציפות(!!!) ועומס בעבודה ש - חבל על הזמן.. ולבוא היום לעבודה ולמצוא את המכתבים שלך.. יקירי, אהוב לבי, האחד והיחיד, אין!!! אין עוד אחד כמוך!!! אני אפילו לא מעיזה לכתוב פה מה שאני חושבת אבל שתדע שאתה במחשבותי, בליבי, תמיד. כשאתפנה נפשית קצת אני מבטיחה לשלוח לך הודעה מתוקה יקירי. שיהיה לך היום הכי אחלה בעולם, שהשמים יאירו אליך פנים, ושתמיד תהיה מאושר. שלך תמיד...מממממממממממממממממ נשיקות. אני.

אני כאן 1

אני בסביבה היום עד 16.00 תנסי כול שעה עגולה את בליבי חמודונת שלי שלך הגדול מכולם !

מתחכם אה?!!

הי!!! משחקים אה?! אוקי.. מתוקי. אני כרגע בעבודה לחוצה בסביבות השעה 2 אכנס שוב חכה לי. אל תלך. אני חיה מהמסרים שאתה שולח לי. נשיקות.

בוקר קסום לגדולה שלי (-:

בוקר טוב יקירתי. הבוקר עברתי על כול ההודעות שלנו בפורום. תאמיני לי אנחנו לא שפויים זה לא פורום זה תסריט לרומן משובח. הבוקר אני בבית ממי שלי נשמה טובה החל משעה 10.00 בערך אני אהיה בצאט אים יצא לך אז תיכנסי. חושב עלייך וזה עושה לי טוב אממממממממממ! ולסיום אישה מתוקה מדבש שיהיה לך אחלה אחלה אחלה אחלה אחלה אחלה ועוד אחלה וסבבה של בוקר שלך ורק שלך ה ג ד ו ל מיכווווווווווולם !!!!!!!!!

נשמתי - בוקר טוב !!!!!!!!!!!!!!

מתוק שלי!! נשמתי!!!! איש שלי האחד והיחיד!!!!!!!!!!! ה ג ד ו ל מ כ ו ל ם!!!!!!!!! איפה?! איפה?! איפה חיפשתי שככה ידעתי למצוא אותך! איך החיים ידעו להגיש לי אותך!!אני לא מאמינה! והכי גרוע (מבחינתי)- זה רק נעשה משובח יותר מרגע לרגע.. נשממממממממממממה!!!!!!!!!!!!! סתם נכנסתי בבוקר - והפתעה...וזהו. מבחינתי - הבוקר גמור. תגיד, לא תתן לי לעבוד כמו שצריך?! מותק שלי. תודה. תודה על ההודעות, תודה על מה שאתה עושה לי ואפילו לא יודע.. אני אגיע אליך בסוף. נשיקות. שלך. האחת והיחידה.

למעלה