לגדול בחיפה....

markrin

New member
זה לא בדיוק חסמבה..

זה היה לגדול במקום אינטלקטואלי,כמעט אקדמי בגלל הטכניון והאוניברסיטה ומאידך,ואולי גם בגלל זה, מאד ליברלי ופתוח בתקופה קצת שונה מהיום כשלא פחד אף אחד ולא אף אחת להכנס לטרמפים ואפילו להרחיק לכת בתוכם..והכיר ואפילו להתאהב. ולא רצו אצו למשטרה ולא חיפשו הטרדה בכל מקום וכשלא הסתדר-אז אמרו סליחה והכל המשיך,עם חיוך ונגמר. ולעולם זה לא נגמר באונס וכן,היה גם קצת חשיש את מדמינת מצב שכזה,קרני ? מקווה שתפשת את רוח הדברים.
 

קרני

New member
אוטופיה... חלום...

איפה, איפה הם הימים ההם עם הקוקו והסרפן?!?! מסיפורים, כן מצליחה לדמיין מקום כזה, מהמציאות... קצת פחות...
 

markrin

New member
קרני זה מה היה..ואני עדיין לא בן 100

סהכ שנות השבעים. ולא הגזמתי בכלום וזה לא מנוסטלגיה פשוט האמת במערומיה וכן,אני מתגעגע לזה!!!
 

קרני

New member
B-)

כל נוסטלגיה מעלה אבק... לשבת, להיזכר ולהתמוגג ... ... סיפורים פה... :))
 

markrin

New member
קרני תתחילי להאמין כבר..אחרת..

טוב,אני קורא אותך לסדר פעם ראשונה שכחתי לספר לך חנונה היו חצאיות מיני,אבל לא כמו היום אלא עד השורשים ממש..שוש משורש... כן,מה עוד,נכון,הייתי צעיר באיזה שלושים.. די,התחלת לדפרס אותי כעת אני זקוק לטיפול מזורז והנשמה..
 

קרני

New member
סדר?!?

לא הבנתי את השורה השניה בהודעה שלך... מוכן בבקשה להסביר לעילגת שכמותי במה מדובר בדיוק?!?!?!!! וחצאיות מיני עד השורשים (של מי?!?...) נשמעות לי כמו משהו שדווקא יש עליו הרבה סיפורים (רגל פה, רגל שם...) אז נו מרק... שנות השבעים או לא... נוסטלגיה... ;-)))))))))
 

markrin

New member
כי כי כי כי...

אני מספר לך עובדות,ואילו את חושבת שזו נוסטלגיה. אני מניח שזה די מתסכל לגלות שהיו תקופות שהיו אולי,לא בטוח,קצת יותר טובות מאשר היום.
 

קרני

New member
צודק...

אבל עובדות מהעבר, ובצורה המתרפקת שאתה מספר אותן.... לא משאיר מקום לספק.... אבל לא נורא... זה בכל זאת נחמד לקרוא... :)) מרקוש, יום טוב איש @ @ J U
 
למעלה