לגדי ביטון היקר - החלמה מהירה!!!

לגדי ביטון היקר - החלמה מהירה!!!

ביום ג´ לא היית בבית דני - והיום שמעתי שגם ביום ה´ לה הגעת - אמרו לי שאתה מחלים בביתך - אנו מקווים שתחלים מהר ותגיע לחוגים. אז החלמה מהירה - רפואה שלמה!!! ממני, עדה איסט ומכל הרוקדים שאתה חסר להם מאד.

לעדה - שמרי לנו על גדי

נחמד, שאת השובבה ביותר , מבקשת מגדי לחזור. סימן שאת עינינית ולא אישית. יש לשמור על המדריכים המוכשרים שלנו - שלא יפלו ברוחם. כמו ירון כרמל, מישאל ודודו ברזילי, יענקלה זיו, שרה אביב, בצפון: אבי אמסלם,חיים מילשטין, זאב ניסים, יאיר הראל, יאיר בינו, זאב מלוך,חנן דדון, דדה לוסקי בירושלים: אבנר נעים, חיים צמח, דודו זילכה, יעל שימעוני, הרשימה ארוכה - אני מבקש סליחה מאלה שלא הזכרתי את שמם. זה מה שעלה לי בהראש, שכחתי את טוביה טישלר , שלום עמר ,אבי פרץ ועוד מעט לא ישאר לכם מקום בדף של הפורום. טוב שידעו כל המדריכים הטובים,(ויש עוד רבים) - שאנחנו אוהבים אותם ותומכים בהם. מלאכתם קדושה - בעיקר , בימינו אלה.

מי אמר את זה ?

"השומר אחי אנכי" - ענה קין , אחרי רצח אחיו הבל. האם לזה את מתכוונת - אחרי מה שאת עושה לגדי אהובך...יש לך עוד אהובים ... כמו יום טוב החמוד. מדריך ויוצר מהדרום - שהכרזת על אהבתך אליו בלי להכירו... שמרי גם עליו, אבל לא כמו שקין שמר על הבל.

לחבר של - אתה לא מבין בדיחה?

התכוונתי שגדי יודע לשמור על עצמו ואיני אמורה לשמור עליו.

שמרי על גדי

א. כמו שגדי נראה לא צריך לשמור עליו. ב. נא לא לשכוח את רמי אברהם בירושלים ותתפלאו גם קובי מיכאלי מרקיד בגבעת זאב

למעלה